Tofaş - Lenovo Tenerıfe BCL Çeyrek Final 2. maçı bı̇letlerı̇ satışta Tofaş - Lenovo Tenerıfe BCL Çeyrek Final 2. maçı bı̇letlerı̇ satışta
Manisaspor teknik direktörü Taner Taşkın, sezon başında, "Bu takımdan bir şey olmaz" diyenleri mahçup edeceklerini söyledi. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 2 puan farkla liderlik koltuğunda oturduklarını hatırlatan Taner Taşkın, "Lig öncesi pahalı transferler yapmadık. İşin doğrusu zaten yapamazdık. Geçen sezondan kalan deneyimli isimlerin yanı sıra gelecek vaadeden oyuncular ve altyapıdan yapılan takviyelerle kurduğumuz bu takım hedefe ulaşacak" dedi. Hafta sonunda deplasmanda en yakın takipçileri Ankaragücü karşısında çok kritik bir sınav vereceklerini sözlerine ekleyen Taner Taşkın, şöyle devam etti:
"Kelimenin tam anlamıyla 6 puanlık bir maç oynayacağız. Kazanırsak, puan farkı 5'e çıkar, kaybedersek 1 puan geriye düşeriz. Hedefimiz galibiyet. Zor da olsa Ankara'dan lider döneceğimize inanıyorum." Siyah beyazlı ekip bugün salon çalışmasının ardından antrenmanı düz koşuyla tamamladı.

Editör: TE Bilisim