Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Güzelyurt Mahallesi Spor Lisesi arka kısmındaki arazide yapımına başladığı spor tesisinde futbol sahalarının ardından yüzme havuzunda da çalışmalar tamamlandı. Manisalı sporseverlere müjdeler veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Futbol sahaları, yüzme havuzu, peyzaj alanı, kafeteryası ve yeşil alanlarıyla Manisa’mız yeni bir spor tesisine daha kavuştu” dedi.

Nevşehir Belediyesi İlkokullar Arası 23 Nisan Futbol Turnuvası başladı Nevşehir Belediyesi İlkokullar Arası 23 Nisan Futbol Turnuvası başladı

Manisa’da spor tesisleri noktasında önemli adımlar atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre İlçesi Güzelyurt Spor Lisesi’nin yanında yapımına başladığı spor tesisindeki çalışmaları tamamladı. Geçtiğimiz aylarda futbol sahalarının yapımının tamamlandığı ve sporseverlerin hizmetine sunulduğu tesiste, son olarak ise yüzme havuzunun çalışmaları tamamlandı. Spor tesisinde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Amatör spor kulüplerinin ve spora ilgi duyanların kullanabilmesi amacıyla Güzelyurt Mahallesi’nde Spor Lisesi’nin yanına modern futbol sahası kazandırmıştık. Bu sahamız geçtiğimiz aylarda Manisalı sporseverlerin hizmetine sunulmuştu. Spor sahalarının ardından tesiste yüzme havuzu çalışmalarını da tamamladık. Yüzme havuzu, futbol sahaları, yeşil alanları ve kafeteryaları ile Manisa gençliğine yeni bir tesis kazandırıldı” ifadelerinde bulundu.

Editör: TE Bilisim