Voleybol 1. Lig Erkekler A Grubu’nda 20 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Lider Jeopark Kula Belediyespor, Konya Büyükşehir Belediye Spor’u ağırladı. Rakibini 3-0 gibi net bir skorla geçen Kula’nın Efeleri aldığı galibiyetle Play-Off’lara moral depoladı. Jeopark Kula Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Kula Kapalı Spor Salonu’nda ligin 25’inci haftasında Konya Büyükşehir Belediye Spor’la karşılaştı. Müsabakayı Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk, Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, ve bir çok Kulalı spor sever müsabakayı tribününden izledi.

Kula’nın Efeleri, Play-Off’lara Moral Depoluyor

Ligde oynanan 25’inci hafta karşılaşmalarında Lider Jeopark Kula Belediyespor, ligin bitimine 3 hafta kala en yakın takipçisi ile arasındaki 12 puanlık farkı koruyarak gruptaki liderliğini garantiledi. Ligde sadece 1 deplasman mağlubiyeti yaşayan Jeopark Kula Belediyespor, diğer tüm maçlarda rakiplerinin elini boş gönderdi. Konya Büyükşehir Belediye Spor ile oynadığı son maçta yine etkili olan Kula’nın Efeleri, ilk seti 25-21, ikinci seti 25- 20, kolay geçen son seti ise 25-17’lik skorlarla geçerek maçı 3-0 galip tamamladı. Lider Jeopark Kula Belediyespor, aldığı bu galibiyetle grupta puanını 64’e çıkardı. Jeopark Kula Belediyespor Baş Antrenörü Mustafa Çayır, Play- Off için hazır olduklarını bu maçla gösterdiklerini söyledi. Ligde artık prestij maçları oynayacak olan Manisa’nın filedeki gururu, 6 Mart’ta Kula’da son maçını oynayacak.

Başkan Tosun, “Play-Off’larda Takımıza Başarılar Dilerim”

Okul Sporları Artistik Cimnastik İl Birinciliği Yarışmaları yapıldı Okul Sporları Artistik Cimnastik İl Birinciliği Yarışmaları yapıldı
Ligin başından bu yana maçları ilgiyle takip ederek Jeopark Kula Belediyespor’a her konuda destek olan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Artık sezon sonuna yaklaştık ve voleybol takımımız, Play-Off maçlarından da istediğimiz sonuçları alarak Kula’nın adını önümüzdeki sene Efeler Liginde duyuracak. Jeopark Kula Belediyespor voleybol takımımıza Play-Off’larda başarılar diliyorum. Bu başarılı sonuçların alınmasında yönetiminden teknik heyetine, sporcusundan taraftarına emek veren ve destek olan herkese teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilisim