TFF 1. Lig’de 6 haftadır maç kazanamayan Manisaspor, 4 Kasım Cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Mersin İdman Yurdu’dan 3 puan kazanmayı hedefliyor. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, takımdaki morallerin düşük olduğunu ve kendileri için önümüzdeki 3 maçın çok önemli olduğunu belirterek, “Artık iyi futbola değil, sokara bakacağız’’ dedi.

TFF 1. Lig’de 6 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Manisaspor, 4 Kasım Cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Mersin İdman Yurdu maçına hazırlanıyor. Siyah-beyazlı ekip yarın Tarık Almış Spor Tesisleri’nde yapacağı son antrenmanın ardından İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan önce Adana’ya ardından ise karayolu ile Mersin’e hareket ederek maç için kampa girecek.

Teknik direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde bugün idmana çıkan siyah-beyazlı ekipte Konde’nin sakatlığı devam ederken, üst solunum yollarında rahatsızlığı olan Ümit Yasin’de antremanlara katılmadı. Manisaspor’da Cuma günkü maçta tek sorun sol bekte performansı ile dikkat çeken Berk Neziroğluları’nın bu maçta cezalı durumda olması.

Teknik adam Karafırtınalar’ın Berk’in yerine Emre Öztürk oynatması beklenirken, Emre’nin mevkisinde ise Mertan’ın yer alması bekleniyor. Eneroma ile Dimav’ın ise Mersin İdman Yurdu maçında yer alacağı belirtildi.

Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı Konya Selçuklu'da kuşak sınavı heyecanı

Teknik Direktör Karafırtınalar, Mersin maçındaki hedeflerinin sahadan puan ile ayrılıp, kötü gidişata dur demek olduğunu belirterek, “Bizim için sadece Mersin maçı değil, bundan sonraki üç maçta çok önemli. Çünkü puan kazanmak zorundayız. Takımda moraller düşük. Uzun zamandır maç kazanamıyoruz. Futbolcular iyi oynamasına karşın bir gol sıkıntısı var. Futbolcularda bunun farkında ve bunun sebebini kendi içlerinde de araştırıyor’’ diye konuştu.

Karafırtınalar, birinci yarıyı düşme kotasının üstünde bitirmek olduğunu belirterek, “Birinci yarısı düşme kotasının üstünde bitirmeyi hedefliyoruz. Bu neden artık öncelik iyi futbol değil, sokara bakacağız. Yani her şeye rağmen gol atacağız’’ diye konuştu.

Karafırtınalar son olarak, lig arasında takıma yeni transferleri düşündüklerini ve bunun için araştırmalara başladıklarını ifade ederek, “Öncelikle eksik olan kanatlarımızı belirleyeceğiz. Sonra bu mevkilere uygun isimler arayışı içinde olacağız. Şuanda kafamızda birkaç isim var. Ancak önümüzdeki süreçte bunlar daha netlik kazanacak’’ diye konuştu.

MERGEN, “ŞAHİN MUHATABIM DEĞİL”

Manisaspor’da önce basın sözcülüğünden ardından ise yönetimden istifa ederek, Başkan Mergen için savcılığa suç duyurusunda bulunan eski yönetici Yunus Emre Şahin’in iddiaları hakkında konuşmayacağını dile getiren Kulüp Başkanı Abdullah Mergen, “Bizim her işimiz yasal. Kulüpte sorun yok. İddialarını hiçbiride gerçeği yansıtmıyor’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilisim