Jeopark Kula Belediyespor, Voleybol 1. Lig Erkekler A Grubu ikinci devresinin ilk maçında Isparta ekibi Eğirdir Elmaspor’a konuk oldu. Ligde liderliğini sürdüren Jeopark Kula Belediyespor, sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Jeopark Kula Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Eğirdir Kapalı Spor Salonu’nda ligin 14. haftasında Isparta Temsilcisi Eğirdir Elma’yla karşılaştı. Maça etkili başlayan Jeopark Kula Belediyespor, üst üste aldığı sayılarla ilk seti 16-25’lik skorla kapattı. Mücadelenin ikinci setinde daha iyi oynayan filenin efeleri 14- 25’lik skorla durumu 2-0 yaptı. Üçüncü sette ise Jeopark Kula Belediyespor, üstün bir performansla takım oyunu sergileyerek rakibini 20-25 ile geçerek maçı 3-0 kazandı. Jeopark Kula Belediyespor, aldığı bu galibiyet ile ligdeki puanını da 37’ye çıkardı.

Nevşehir Belediyesi İlkokullar Arası 23 Nisan Futbol Turnuvası başladı Nevşehir Belediyesi İlkokullar Arası 23 Nisan Futbol Turnuvası başladı

Başkan Tosun, “Sporcularımızı Kutluyorum’’

Jeopark Kula Belediyespor’un ligde yakaladığı galibiyet serisinden dolayı mutlu olduklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Jeopark Kula Belediyesporumuz, ligin başından bu yana sahada gösterdiği başarılı performansla liderliğini sürdürüyor. Bu başarılı sonuçların alınmasında emeği olan başta sporcularımızı kutluyor, yönetiminden teknik heyetine, taraftarına kadar emek veren ve destek olan herkese teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilisim