Jeopark Kula Belediyespor, Voleybol 1. Lig Erkekler A Grubu 7. Hafta karşılaşmasında kendi evinde Anadolu Üniversitesi’ni ağırladı. Rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Jeopark Kula Belediyespor, 3-0 yenerek  galibiyet serisini sürdürdü. Jeopark Kula Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, ligin 7. haftasında Eskişehir Temsilcisi Anadolu Üniversitesi’ni sahasında ağırladı. Kula Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Kulüp Genel Sekreteri Faik Şentürk ve çok sayıda taraftar izledi. Jeopark Kula Belediyespor, yeni transfer Goran Bjelica’nın da forma giydiği karşılaşmanın ilk setini 25-8’lik skorla kapattı.

Basketbolda Bursa derbisi heyecanı Basketbolda Bursa derbisi heyecanı

Efeler Set Vermedi Mücadelenin ikinci setinde istikrarlı oyununu sürdüren filenin efeleri, Eskişehir ekibinin yaptığı hataları iyi değerlendirerek 25- 17’lik skorla durumu 2-0 yaptı.  Üçüncü sette de rakibi karşısında başarılı hücumlarını sürdüren Jeopark Kula Belediyespor, attığı etkili servislerle rakibinin oyun kurmasını engelleyerek son seti 25-19, maçı da 3-0 kazandı. Bu sonucun ardından Jeopark Kula Belediyespor, 7 maçta elde ettiği 6 galibiyetle ligdeki puanını da 16’ya çıkararak zirve yürüyüşünü sürdürdü.

Zirveye Emin Adımlarla Jeopark Kula Belediyespor Baş Antrenörü Mustafa Çayır, maç sonunda yaptığı açıklamada; “Eskişehir ekibi karşısında güzel bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. Takım olarak maçlara en iyi şekilde hazırlanıyoruz ve bunun sonucunda güzel sonuçlar elde ediyoruz. Ligdeki zirve mücadelemiz devam ediyor. Oyuncularımızı tebrik ediyor ve bizleri her zaman destekleyen Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun ve Kulüp Başkanımız Vedat Yılmaz başta olmak üzere tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Tosun, Sporcuları Tebrik Etti Maçın sona ermesinin ardından takımı tebrik eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Kula’da spora ve sporcuya verdiğimiz destek devam edecek. Voleybol takımımız Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde Manisa’yı tek başına en iyi şekilde temsil ediyor. Bizlere güzel ve keyifli bir maç izlettikleri için voleybolcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Temsilcimiz inşallah sezon sonuna kadar bizlere hep galibiyet sevinci yaşatmaya devam edecektir” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim