MANİSA Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, İzmir temsilcisi Gelişim Koleji ile karşılaştı. İlk iki seti kazanan Büyükşehir’in Sultanları, tie-break setine giden maçı hakemlerin bariz hatalar yapması sonucu 2-3 kaybetti ve bu sezon ligdeki ikinci yenilgisini aldı.

        Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, Gelişim Koleji ile Atatürk Spor Salonu’nda karşılaştı. Müsabakayı Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, yönetim kurulu üyeleri ve voleybol severler izledi. İlk sete hızlı başlayan Gelişim Koleji, arka arkaya bulduğu sayılarla yeşil-beyazlı ekip karşısında 3-11 öne geçti. Mücadeleyi elden bırakmayan Büyükşehir’in Sultanları, etkili hücumlar geliştirdi ve 25-23 skorla ilk seti önde bitirdi, 1-0. İkinci sette iki ekip de etkili hücumlar gerçekleştirdi. İki rakibin de zaman zaman öne geçtiği seti, 26-24 Manisa Büyükşehir Belediyespor kazandı ve setlerde 2-0 öne geçti.

3. Sette Maçın Kaderi Değişti

 Gelişim Koleji’nin maç içerisinde gerçekleştirdiği rotasyonlar etkili oldu ve üçüncü sette oyundan düşen Büyükşehir Belediyespor, seti 17-25 kaybetti, 1-2. Dördüncü sette de çekişmeli geçen mücadeleyi Gelişim Koleji 19-25 kazandı ve skoru eşitledi, 2-2. Tie-break setine hızlı başlayan Büyükşehir Belediyespor, file üstünde etkili oldu ve Gelişim Koleji karşısında 6-2 öne geçti. Teknik mola sonrası maçın gidişatı değişti. Hakemlerin Gelişim Koleji’nin gerçekleştirdiği çizgi ihlalleri ve file temaslarını tespit edememeleri nedeniyle seti 17-19 kaybeden Manisa Büyükşehir Belediyespor, bu sezon evinde ikinci kez yenilgiye uğradı 2-3.

Hakem Hataları Can Yaktı (8)_1024x680

Kocaeli'de Yakup Altun Stadında sentetik çim serimi Kocaeli'de Yakup Altun Stadında sentetik çim serimi

Hakem Hataları Can Yaktı (1)_1024x680 Hakem Hataları Can Yaktı (2)_1024x680 Hakem Hataları Can Yaktı (5)_1024x680

Editör: TE Bilisim