Manisaspor başkanlığı için Fatih Yıldız’da adaylığını açıkladı. Altan Çakıcı ve Abdullah Mergin’in ardından resmi açıklama yapan Yıldız, Ufuk Plaza’da düzenlediği basın toplantısıyla kendisini tanıttı. 1979 yılında Manisa’da doğduğunu ifade eden Yıldız, “Önceki dönemlerde 4 yıl Manisaspor yöneticiliği yaptım. Şuan da Manisa Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’nde plastic ve plastic ürünleri üzerine çalışmakta olan Ege Viyol adlı şirteninin orağıyım” dedi.

Kurumsal bir Manisaspor iddiasıyla yola çıktığını açıklayan Fatih Yıldız, “Günümüzde şahısların yönettiği değil, kendi ayakları üzerinde durabilen kurumsallaşmış kulüplerin öne çıktığı ve yarıştığı bir dünyada yaşıyoruz. Mevcut durumumuzu iyi analiz etmeliyiz. Kulübümüzü şehrimizle bütünleştirmek için adımlar atmak istiyoruz. Birlik ve beraberlik içinde Manisaspor’u Süper Lig’e taşımak istiyoruz. Kulübümüzün ekonomik sorunlarını gidermek için yeni kaynaklar yaratmalıyız. Bünyemizde bulunan A.Ş’nin pasif halden aktif hale getirilmesini sağlayacağız. Bu konuda uzman kişilerden destek alacağız. Herkesin Manisasporlu olmasını sağlayacağız. Hedeflerimizi gerçekleştirecek gücümüz ve inancımız vardır” şeklinde konuştu.

Manisaspor Başkanlığını açıklayan Fatih Yıldız’ın yönetiminde mevcut yönetimden Mustafa Pekçetin, Gencay Esendağ, Ferdi Zeyrek ve Hasar Kaçire yer alıyor. Mevcut yönetimde yedek listenin başında yer alan Serkan Çeliker’de Mustafa Çelik, Tevfik Erand ve Servet Bedir ile birlikte yeni isimler olarak dikkat çekti.

Editör: TE Bilisim