Sakaryalı hentbolcular Bahçelievler’de galibiyet arayacak Sakaryalı hentbolcular Bahçelievler’de galibiyet arayacak
Roberto Carlos'un hedefi büyük bir takımı çalıştırmak. Akhisar Belediyespor'un yeni teknik adamı, Sivasspor'dan sonra Akhisar'da da kendini kanıtlamak istediğini söyledi. Antalya'nın Side bölgesinde ligin ikinci dönemi için hazırlıklarını sürdüren Akhirsar'da teknik direktör Roberto Carlos, Ege temsilcisine transfer sürecini anlattı.

NEDEN TÜRKİYE?

“Antrenörlük kariyerime Sivasspor'da başladım. Çok iyi bir sezonun ardından küçük pürüzler nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım. Akhisar'ın yeni projeleri var. Bunlara benimle başlamak istediler. Türkiye'yi tanıdığım için kariyerime Akhisar'da devam etmek istedim. Başka takımlardan sözlü olarak teklif aldım, Akhirsar ise bana yazılı bir teklif yaptı. Ben de gelen teklifi kabul ettim.”

“YENİ İMZALAR KAPIDA”

Brezilyalı teknik adam, Akhisar'ın transfer çalışmaları hakkında da bilgi verdi. “Uğur Demirok, çok güzel bir sezon geçirdi. Bunun karşılığında da Trabzonspor'a transfer oldu. Oyuncuyu tutmaktan çok, önünü açarak onun daha kariyerli olmasını istediğimiz için izin verdik. Pazartesi gününe kadar Akhisar'a yeni futbolcular gelecek. Şu anda görüşmeler sürüyor. Pazartesi günü imzalar atılıp takıma katılmalarını bekliyorum."

“FENERBAHÇE DE OLUR GALATASARAY DA”

Kariyerine Türkiye'de davam etmek istediğini vurgulayan Roberto Carlos, hedefinin büyük takım çalıştırmak olduğunu ifade etti. “Sivasspor'dan sonra Akhisar'da kendimi kanıtlamak istiyorum. Eğer burada kendimi ispat edersem büyük kulüplerden teklif gelecektir. Her teknik adamın olduğu gibi benim de hedefim Türkiye'nin büyük takımlarını çalıştırmak. Bu Fenerbahçe de olur Galatasaray da. Sonuçta ben profesyonel bir teknik adamım.”

HEDEF İLK 6

Akhisar Belediyespor'un Gekas, Bruno, Bilal ve Sonko gibi yetenekli futbolculara sahip olduğunu aktaran Roberto Carlos, takım olarak hedeflerinin ilk 6'ya girmek olduğunu söyledi.

Editör: TE Bilisim