Manisa’da Okul Sporları Model Planör ve Roket İl Birinciliği Yarışmaları Sona Erdi Manisa’da Okul Sporları Model Planör ve Roket İl Birinciliği Yarışmaları Sona Erdi
TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluğun en güçlü adayı  lider Manisa Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Erzin Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Lig de son iki maçında deplasmanda Antalya Kemerspor 2003’ü ve kendi evinde ise Orhangazi Belediyespor’u mağlup etmeye başaran Yeşil Beyazlılar, deplasmanda konuk olduğu Erzin Belediyespor’u mağlup ederek 3’te 3 yaptı.Lidere 3 puanı getiren  goller  Alper, Ali ve Tayyib’ten geldi. TFF 3. Lig 1. Grupta 21. haftaya 44 puanla en yakın rakibi Bayrampaşa’ya 8 puan fark atarak giren Manisa Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Erzin Belediyespor ile kozlarını paylaştı. Erzin İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada  Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Yönetim Kurulu Üyeleri  Hakan Kadayıfçılar ve Gökmen Aytaç takımlarını  yalnız bırakmadılar. Temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor , maçın ilk yarısını Alper Akçam ve Ali Öztürkün golleriyle 2-0 önde kapattı. Maçın  ikinci yarısında Tayyib ile 3.golü bulan Manisa Büyükşehir Belediyespor puanını 47’ye çıkardı. MEHMETÇİKLER YALNIZ BIRAKMADI Erzin İlçe Stadı’nda oynanan maçta İskenderun’da görev yapan Manisalı Mehmetçikler Manisa Büyükşehir Belediyespor’u yalnız bırakmadılar. 90 dakika boyunca Manisa Büyükşehir Belediyespor’ destek veren Manisalı Mehmetçikler maç sonrasında takımlarını ayakta alkışladılar. Maçtan sonra tribüne giden Teknik Direktör Levent Devrim ve futbolcular Manisalı askerlere asker selamı çaktılar.
  1. dakikada Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Ufukhan’ın kullandığı serbest vuruştan sonuç çıkmadı.
  2. dakikada Umuthan’ın psına Tolga Şahin hareketlendi. Kaleci Emre topu erken kontrol etti.
16.dakikada Manisa Büyükşehir Belediyespor’un golü geldi. Bu dakikada Ufukhan’ın uzun pasında Alper Akçam, kaleci Emre ile karşı karşıya kaldı. Alper Akçam aşırtma bir vuruşla topu rakip ağlara gönderdi. (1-0)
  1. dakikada rakip takımın geliştirdiği tehlikeli atakta Nureddin kaleci Yusuf ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Yusuf gole izin vermedi.
  2. dakikada Manisa Büyükşehir Belediyepor farkı 2’ye çıkardı. Tolga’nın pasında Umut topla buluştu. Umut’un derinleme pasında Ali Öztürk, düzgün bir vuruşla farkı 2’ye çıkardı. (2-0)
Maçın ilk yarısı Manisa Büyükşehir Belediyespor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.
  1. dakikada Manisa Büyükşehir ceza sahası içinde Nureddin seken topu önünde buldu. Vuruşunda Yusuf mutlak bir golü önledi.
  2. dakikada Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Kürşat ile kullandığı serbest vuruşta top üst direkten döndü.
  3. dakikada Büyükşehir atağında Erhan’ın ortasında İsmail Köse’nin vuruşunda top az farkla auta çıktı.
90 +1’de Manisa Büyükşehir’de Tayyib skoru belirledi. Erhan’ın pasında Tayyib düzgün bir vuruşla topu ağlara bıraktı ve karşılaşma temsilcimizin 3-0 üstünlüğüyle son buldu. (3-0) Erzin Belediyespor: 0 Manisa Büyükşehir Belediyespor: 3 Stad: Erzin İlçe Stadı Hakemler: Muhammet Ali Meteoğlu, Aydın Şengül, Emrah Uluçay Erzin Belediyespor: Emre,Nureddin, (Dk 65 Kaan Aşnaz), İzlem Anıl, Kadir, (Dk 46 Samet)  Melih, Okan, Sefa, Şerif, Tugay, Umut, Arda Manisa Büyükşehir Belediyespor: Yusuf, Mehmet, Ufukhan, Oğuzhan, Erhan,  Emir, Kürşat,  Umut, Alper  (Dk 80 Berkin), Tolga, (Dk 64 İsmail Köse), Ali (Dk.85 Tayyib) Goller: Dk 16 Alper Akçam, Dk 45  Ali Öztürk, Dk 90+ 1 Tayyib (Manisa Büyükşehir Belediyespor) Sarı Kartlar: İzlem Anıl (Erzin Belediyespor) Ufukhan, İsmil Köse (Manisa Büyükşehir Belediyespor)

Editör: TE Bilisim