Tofaş - Lenovo Tenerıfe BCL Çeyrek Final 2. maçı bı̇letlerı̇ satışta Tofaş - Lenovo Tenerıfe BCL Çeyrek Final 2. maçı bı̇letlerı̇ satışta
PTT 1. Lig'de bu sezon umduğunu bulamayan Manisaspor ile Denizlispor, yarın devrenin son haftasındaki Ege derbisinde karşı karşıya gelecek. Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Deniz Çoban'ın yöneteceği 90 dakikayı TRT WEB yayınlayacak. Bilet fiyatları kapalı tribün ve Tarzan tribünü 2.5, VIP ve misafir tribün 5 TL olarak açıklandı. Tayfun, Süleyman ve Kenan'la yollarını ayıran Tarzan'da Gökdeniz sakat. Horoz'da ise sakat Andonov, Cem ve cezalı Mehmet Cansın yok.
Ligde devrenin son haftasına Manisaspor 14 puanla düşme hattında, Denizlispor ise 17 puanla tehlikeli bölgede girdi. Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın derbi öncesi, "Mutlak galibiyete ihtiyacımız var. Taraftarımızın desteğiyle kazanıp devreye moralli girmek istiyoruz. Ligin ikinci yarısında bambaşka bir Manisaspor izleteceğiz" dedi. Cezası nedeniyle takımıyla sahaya çıkamayacak Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati ise, "Bu iki takım için de 6 puanlık bir maç olacak. Galip gelmemiz şart" şeklinde konuştu.
MANİSASPOR: Bayram, Mikic, Ümit, Erdi, Ali Fırat, Hakan Barış, Hakan Turan, İsmail, Dimitrov, Nenad, Subasic

Editör: TE Bilisim