Manisa Büyükşehir Belediyespor Pazar günü oynayacağı Çatalcaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Levent Devrim, antrenmanın ardından yaptığı açıklamada Çatalca ile aynı puanda olduklarını hatırlatarak, “Zor bir maç bizi bekliyor. İnşallah kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanarak bu maçtan galibiyetle ayrılacağız” dedi.

59'uncu tura 25 takım katılacak 59'uncu tura 25 takım katılacak

 Spor Toto 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü Mümin Özkasap Stadı’nda oynayacağı Çatalcaspor maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde devam etti. Antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Levent Devrim, ligdeki durumlarını değerlendirdi. Geride kalan Yeşil Bursa maçında iki puan bıraktıkları için üzgün olduklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, “Kazanmamız gereken bir maçtı. Maçın içine baktığımız zaman pozisyonlar ürettik ancak değerlendiremedik. Geriye düşmemize rağmen oyuncularımız son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmadılar ve golü bularak bir puan almayı başardık” dedi. Pazar günü Çatalca ile zorlu bir maça çıkacaklarını hatırlatan Devrim, “Önümüzde Çatalca maçı var. Zor bir maç bizi bekliyor. Aynı puandayız ve onlarında yukarılarıyla ilgili hedefleri var. Ama biz kendi sahamızda, kendi seyircimiz önünde iyi mücadele ederek inşallah maçı kazanacağız” diye konuştu.

 Erken Gol Bulduğumuzda Her Takımı Yeneriz

 Teknik Direktör Devrim, Dardanel maçını örnek vererek daha erken gol bulmaları gerektiğinin altını çizerken, “Dardanel maçında erken goller bulduk ve bu bizim işimizi kolaylaştırdı. Erken golü bulduğumuzda her takımı yenecek güçteyiz. Bursa maçında erken gol bulamadık. Pozisyon ürettik ama gole çeviremedik. Karşımızdaki takımda dirençli bir takım. Onlar golü buluncu kapandılar. Taktik anlayışımızı değiştirdik ve beraberlikle dönmeyi başardık” dedi. Devrim, takımla 16 gündür birlikte olduklarını ve takımı yeni tanımaya başladıklarını da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim