BAŞKAN ERYILMAZ, “FETÖ’NÜN SİYASİ AYAĞININ ÜZERİNİ KAPATTILAR” BAŞKAN ERYILMAZ, “FETÖ’NÜN SİYASİ AYAĞININ ÜZERİNİ KAPATTILAR”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan'ın Manisaspor'u destekleyeceklerini açıklamasının ardından zehir zemberek konuştu. Manisaspor'un siyasete alet edildiğini söyleyen Balatlı, "Zülfikar Gürcan, Manisaspor Yönetimi'nin sözcüsü mü? Pervasızlığın bu kadarına da pes" dedi.
AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan dün İl Binası'nda basın açıklaması yapmış ve Manisaspor'a destek vereceklerini ifade etmişti. AK Parti Manisa İl Yönetimi'nde görevli ve Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen'in görevi başında olduğunu dile getiren Gürcan, takımın başarılı olacağını söylemişti. Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden açıklama yapan MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, AK Partili Gürcan'ın sözlerini komik buldu. MANİSASPOR’UN YAKASINI BIRAKIN MHP'li Balatlı, "Sayın Zülfikar Gürcan çok komik bir adam. Belediye Meclisi'nde olduğu gibş sporda da sapla samanı birbirine karıştırıyor. Bir karar ver. İl Başkanı mısın, AK Parti Meclis Sözcüsü mü yoksa Manisaspor Yönetimi sözcüsü müsün? Bir de açıklamayı partinin İl Binası'nda yapıyor, pervasızlığın bu kadarına pes. 50 yıllık bir kulübü, Manisaspor'umuzu siyasete alet ettiniz, oyuncak ettiniz. Bir de utanmadan düşürdüğünüz Manisaspor'u başarıyla yönettik diyorsunuz. Şimdiye kadar siyasi kimliğimden dolayı hiçbir şey yazmadım ve söylemedim ama yeter artık. Manisaspor’un yakasını bırakın. Biz o tribüne geldiğimizde siyasi kimliğimizi bir yana bırakıyoruz. " dedi. MANİSASPOR PERVASIZCA SİYASETİN İÇİNE ATILDI Tanju Balatlı son olarak şunları söyledi, “Manisaspor birçok başkan gördü ama hiçbiri kulübü bu kadar pervasızca siyasetin içine atmadı. Tek kelimeyle yazıklar olsun diyorum. Hala orada duran arkadaşlara da pes diyorum.”
 

Editör: TE Bilisim