BAŞKAN ERYILMAZ, “FETÖ’NÜN SİYASİ AYAĞININ ÜZERİNİ KAPATTILAR” BAŞKAN ERYILMAZ, “FETÖ’NÜN SİYASİ AYAĞININ ÜZERİNİ KAPATTILAR”
Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Meclis Üyesi Hüseyin Şentürk, Turgutlu Şehir Meclisi Üyeliğinden ve Büyükşehir Meclis Üyeliğinden istifa etti. Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Meclis Üyesi Hüseyin Şentürk, Turgutlu Şehir Meclisi Üyeliğinden ve Büyükşehir Meclis Üyeliğinden istifa etti. Sosyal Medya Sayfasından istifasını duyuran Hüseyin Şentürk’ün istifası şok etikisi yarattı.
Turgutlu’da özel Bir Hastane’nin sahibide olan Şentürk, Hekimlik mesleğine geri dönerek hastanesinde başhekim olarak devam edeceğini belirtti.
Şentürk; Nisan ayında göreve başladığım
-Manisa büyükşehir meclis üyeliğimden
-Manisa büyükşehir çevre sağlık komisyonu üyeliğimden
-Turgutlu şehir meclisi üyeliğimden
-Turgutlu plan bütçe komisyonu üyeliğimden
-Organize sanayi bölgesi müteşebbis heyeti üyeliğinden
-Organize sanayi bölgesi denetleme kurulu üyeliğimden
İstifa ettiğimi bildirir. Yaşamıma hekimlik mesleğime geri dönerek hastanemizde Başhekim olarak devam ettireceğimi iletirim.Özel sebeplerden dolayı bu istifam nedeniyle Bu süreçte tanıdığım çok değerli meclis üyelerim,seçimlerde beraber çalıştığım yönetim kurulu üyelerim ve başkanım, kadın kolları başkanım ve üyeleri,ülküm işçiler ve ocak başkanı ve üyeleri,davanın gerçek sevdalısı tüm abi abla ve kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi iletirim.
Hakkınızı helal ediniz.Benden yana bir hak varsa hepinize helal olsun.’’ Dedi.
Ayrıca kulis bilgilerine göre, Parti içinde istenmeyen adam ilan edilen Şentürk’ün baskılara dayanamarayak istifa ettiği iddia edildi.
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in Meclis listesinde ilk sırada yere alan Hüseyin Şentürk’ün istifası sonrasında açıklama yapmasa bekleniyor. 670doktor_hüseyin_sentürk1-642x320

Editör: TE Bilisim