İYİ Parti'de bir istifa daha! Şahin de CHP Adayı Balaban'ı destekleyecek İYİ Parti'de bir istifa daha! Şahin de CHP Adayı Balaban'ı destekleyecek
MHP'nin 15 Mayıs'ta yapılacağı tartışmaları süren olağanüstü genel kurulunda genel başkan adayı olan Meral Akşener, miting yapmak için geldiği İzmir'de, havalimanında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.
 Genel seçimlerden sonra tartışmaların yaşandığı MHP'de, 15 Mayıs'ta yapılması planlanan olağanüstü kongre için Yargıtay henüz kararını vermese de, genel başkan adaylarından Meral Akşener, çalışmalarını hız kesmeden sürdürdü. İzmir Gündoğdu Meydanı'nda miting yapmak için kente gelen Meral Akşener, Adnan Menderes Havalimanı'nda coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Uzun bir konvoyla Otel'e geçen Akşener, burada partililerle ve delegelerle basına kapalı toplantılar yaptı.     Meral Akşener ikindi vakti Şırnak'ta şehit olan özel harekat polisi Ergin Şara'nın Bostanlı Beşikcioğlu Cami'ndeki cenaze törenine katılıp ardından Gündoğdru Meydanı'ndaki mitinge geçecek.

Editör: TE Bilisim