Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı 2’nci oturumunda Manisa’ya yapılacak yatırımlarla ilgili Başkan Cengiz Ergün’e yetki verildi. Kararın Manisa için hayırlı olmasını dileyen Başkan Ergün, hep birlikte Manisa’ya en güzel hizmetleri yapacaklarını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı 2. Oturumu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis gündem maddelerinin oylanmasına geçilmeden önce milletvekili aday adaylığı nedeniyle görevinden istifa eden AK Parti’li Meclis Üyesi Mehmet Candan söz aldı. Mehmet Candan, “Erken seçim nedeniyle seçim atmosferine girdik. Aday adaylığı için istifa etmem gerekiyordu. Böyle bir süreç başladı. 4 sene bu mecliste görev yaptım. Hep birlikte çok güzel günlerimiz geçti. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Candan’a çıktığı yolda başarı dileklerini ileten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Yolunuz açık olsun. Allah utandırmasın” dedi.

Başkan Ergün’den Meclis’e Teşekkür

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026 Sarıyer-Kilyos Tüneli'nde hedef 2026

Konuşmanın ardından meclis gündem maddelerinin oylamasına geçildi. Manisa Büyükşehir Belediyesinin il genelinde yapacağı proje ve hizmetlerin hayata geçmesi için Başkan Ergün’e yetki verilmesi maddesi de görüşüldü. Söz konusu madde, CHP grubunun çekimser oyuna karşın oy çokluğuyla kabul edildi. Kararın Manisa için hayırlı olmasını dileyen Başkan Ergün, hep birlikte Manisa’ya en güzel hizmetleri yapacaklarını söyledi. Tüm maddelerin oylanmasının ardından bir sonraki toplantının 12 Haziran Salı günü, saat 18.00’de gerçekleştirilmesi kararıyla birleşime son verildi.

Editör: TE Bilisim