Doğanşehir'de toplu açılış töreni Doğanşehir'de toplu açılış töreni
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın bugün yapılan seçimlerinde Mehmet Yılmaz başkan seçildi. AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli’nin adayı olan İdris Şendil’in seçimi kaybetmesi, teşkilat kanadında soğuk duş etkisi yarattı. Berk Mersinli’nin seçimlerden bir gün önce meclis üyelerini arayarak İdris Şendil için oy istediği ve Mehmet Yılmaz’a oy vereceğini belirten üyeleri tehdit ettiği öne sürüldü.
Büyük çekişmelere sahne olan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri bugün tamamlandı. 65 meclis üyesinin oy kullandığı seçimlerde Mehmet Yılmaz ve İdris Şendil yarıştı. Mehmet Yılmaz, 40 meclis üyesinin oyunu olarak Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni başkanı oldu.
AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli’nin desteklediği aday İdris Şendil’in seçimi kazanamaması, AK Parti teşkilatında soğuk duş etkisi yarattı.
ÜYELERİ TEHDİT Mİ ETTİ?
Seçim kulislerinde AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli’nin dün gece saatlerinde birçok meclis üyesini arayarak İdris Şendil için oy istediği öğrenildi.
Oyunu Mehmet Yılmaz’dan yana kullanacağını söyleyen bazı meclis üyelerinin ise İl Başkanı Berk Mersinli tarafından tehdit edildiği iddia edildi.

Editör: TE Bilisim