AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, partinsin ilçe başkanları ile istişare toplantısı yaptı. İlk defa halk tarafından seçilecek cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine dikkat çeken Başkan Baybatur, ilçe başkanlarından daha çok çalışmalarını istedi.

AK Parti Manisa İl Başkanlığında ilçe başkanlarının katılımıyla yapılan istişare toplantısına İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Zafer İkinci, İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Reşit Ürper ve İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Özkan’da katıldı.

 İl Başkanı Murat Baybatur toplantıda, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa halk tarafından seçilecek cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine dikkat çekti. Parti içi çalışmalarının da konuşulduğu toplantıda, Ramazan ayında yapılması düşünülen programlar da gözden geçirildi. Baybatur ayrıca ilçe başkanlarından var olan birlik ve beraberliğin daha güçlü bir şekilde sürdürülmesini istedi.

Başkan Baybatur’un ilçe başkanları ile yaptığı istişare toplantısı gündemindeki diğer konuların görüşülmesinin ardından sona erdi.

Editör: TE Bilisim