Karacabey Boğazı’nda deniz suyu kalitesi bu tesis ile artacak Karacabey Boğazı’nda deniz suyu kalitesi bu tesis ile artacak
Kenan Evren'in hayatını kaybetmesi sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına girdi. Evren'in ölümüne ilişkin kamuoyunun yakından tanıdığı isimler de bazı paylaşımlarda bulundu:
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce: "Kenan Evren öldü, kurumları, yasaları, yüzde 10 seçim barajı, o yasa ve kurumları savunan apoletsiz Kenan Evrenler yaşıyor!"Yazar Mümtazer Türköne: "Allah'ın hikmeti, Kenan Evren tam da 'beni arıyor musunuz?' sorusuyla ayrıldı. Hepimizle dalgasını geçti. 12 Eylül zulmünü en yoğun yaşayanlardanım. Bugün 'Kenan Evren daha insaflıydı' diyorum. Yazar Ahmet Ümit: "Ölüm, kimseyi aklamaz. Kötüleri yaptıkları kötülüklerle anmalıyız ki yeni kötüler olmasın. Kenan Evren kötülüğün simgelerinden biriydi. Eğer dün, ölen diktatör gerektiği gibi yargılansaydı, bugün, onun koyduğu yasalarla yeni diktatörlük peşinde koşanlar olmayabilirdi. Tıpkı Kenan Evren gibi diktatörlük peşinde olanlar, bilesiniz ki, o adamla aynı lanet altındasınız. Tarih sizi de affetmeyecek." Zülfü Livaneli: "Kenan Evren... Allah rahmet eylesin değil de Allah taksiratını affetsin demek sanırım daha doğru olur." HDP'li Pervin Buldan: Sen de hesap vermeden gittin ya Kenan Evren, sen de hesap vermeden gittin."

Editör: TE Bilisim