Bitki koruma sektöründe KEP dönemi Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener Manisa mitingine bilezik sürprizi ile başladı. 86 yaşındaki Selanik göçmeni Elif Şengel’in emekli parasıyla yaptığı bileziği Akşener’e vermesi büyük alkış aldı. Akşener de, “Bu bileziği seçim çalışmamada kullanacağım. İçine haram karıştırmayacağım” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener Manisa’da seçmenleriyle buluştu. Cumhuriyet Meydanında coşkulu bir kalabalığa hitap eden Akşener konuşmasına başlayacağı sırada platforma çıkan 86 yaşındaki Selanik göçmeni Elif Şengel isimli kadın emekli parasıyla yaptığı bileziği ve boynundaki tülbendi Akşener’e verdi. Aldığı hediye karşısında duygulanan Akşener Elif Şengel’e sarılarak teşekkür etti ve ‘Bu bileziği seçim çalışmalarımda kullanacağım ve buna haram karışmayacak” diyerek söz verdi. Miting öncesi ayrıca aynı ittifak içinde yere aldıkları Saadet Partisinin Manisa İl Başkanı Metin Buldu da Akşener’e çiçek vererek ‘Hoş geldiniz’ dedi.
Konuşmasına sıcak bir havada oruçlu bir halde meydana gelerek destek veren Manisalılardan helallik isteyerek başlayan Akşener, “Ben Cumhurbaşkanınız olmayı istiyorum. Bu yola milletimizin desteği ve isteğiyle ile çıktık. Cumhurbaşkanı olduğumda ilk işim hukukun üstünlüğünü, demokrasiyi, adaleti yeniden tesis etmek olacak” dedi.

Editör: TE Bilisim