İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, yaptığı açıklama ile birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu. Eryılmaz, açıklamasında: "Çok Kıymetli İYİ Parti Ailesi; 09.082020 Pazar günü 2 adayın yarıştığı Manisa İYİ Parti 2. Olağan İl Kongresini gerçekleştirdik. Katılımın yüksek olduğu ve 502 delegenin oy kullandığı kongre tüm ilçelerden gelen partililerimizin yoğun katılımı ile şölen havasında geçmiştir. Her iki adayda birlik ve beraberlik mesajları vererek ve seçim sonrası birbirini kucaklayarak, bu yarışın kaybedeni olmadığını, kazananın partimiz, Manisa ve Türkiye olduğunu son derece demokratik bir tavırla kamuoyuna göstermişlerdir" diye konuştu.
"TEK HESABIMIZ VAR, O DA MİLLETİMİZİ HUZUR VE REFAHA KAVUŞTURMAK" "Değerli Dava Arkadaşlarım; Ülkemizin bize her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Cumhuriyet tarihimizin en sorunlu dönemlerinden birini yaşıyoruz. Birbirimize daha çok kenetlenmemiz gereken bir dönem. Küskünlüklerin değil daha çok bir ve beraber olmanın gerekli olduğu bir süreci yaşıyoruz. Böyle bir zamanda, tarihteki örneklerinden de biliyoruz ki, elini taşın altına koymaktan çekinmeyen cesurlar her daim göreve talip olmuş ve ülkemizi düzlüğe çıkarmışlardır. Hiçbir hesabın içinde değiliz, olmayacağız. Tek hesabımız var, o da milletimizi huzur ve refaha kavuşturmak.
Türkiye içinde bulunduğu ayrıştırıcı ve kutuplaştırıcı siyasetten çıkarak yeniden üreten ve kalkınan ülke olmalıdır. Ülkemizi içinde bulunduğu girdaptan çıkaracak, yeniden eski günlerine döndürecek ve milletimizin umudu olan kadrolar İYİ Parti’de mevcuttur.
Tek bir şeye ihtiyacımız var. Birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek daha çok çalışmaktır.
Cesurlar hareketine ve İYİ Partiye gönül vermiş siz dava arkadaşlarımı saygı ve sevgi ile selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim