Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Manisa mitingi öncesi yine bir skandal yaşandı. Başbakan’ın programını takip etmek için akreditasyon başvurusu yapan Zaman Gazetesi muhabirlerinin haber alma özgürlükleri engellendi.

HABER MERKEZİ

AK Parti’nin mitingleri önce alışageldik akreditasyon sorunu, Manisa’da da baş gösterdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bugün Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak olan mitingi öncesi Manisa Valiliği tarafından basın kuruluşlarına gönderilen yazıda, haber takibi için muhabirlerin bilgileri istendi. Zaman Gazetesi Manisa İl Temsilciliği görevlilerin akreditasyon bilgilerini ilgili kurumlara iletmesine rağmen, büyük bir skandal yaşandı. Yetkililer, Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı muhabirlerine akreditasyon yapmadı.

BAŞKAN ERYILMAZ, “GENÇLERİ HEM İŞSİZ HEM DE BORÇLU BIRAKIYORLAR!” BAŞKAN ERYILMAZ, “GENÇLERİ HEM İŞSİZ HEM DE BORÇLU BIRAKIYORLAR!”

Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı Manisa yetkilileri ise, halkın haber alma özgürlüğünün engellenmeye çalışıldığını ifade ederek, kamuoyunun konuya duyarlı olması gerektiğini söyledi.

Editör: TE Bilisim