BAŞKAN ERYILMAZ, “GENÇLERİ HEM İŞSİZ HEM DE BORÇLU BIRAKIYORLAR!” BAŞKAN ERYILMAZ, “GENÇLERİ HEM İŞSİZ HEM DE BORÇLU BIRAKIYORLAR!”
Kırşehir'in Mucur ilçesinde AK Partililer, MHP'li Aday Hasan Hüseyin Köşker'in kardeşi Hulusi Köşker'in de aralarında olduğu grubu hastanelik etti. Kavgada 4 el silah sesi duyulurken, o anlar kameraya yansıdı.
Kırşehir'in Mucur ilçesinde AK Partililer, MHP'li Aday Hasan Hüseyin Köşker'in kardeşi Hulusi Köşker'in de aralarında olduğu gruba pusu atıp saldırdı. Saldırıda, Hulusi Köşker de kırıkların bulunduğu, bir başka kişinin elinin kırıldığı, bir diğer kişinin ise kafasına aldığı darbeden ötürü hafıza kaybı yaşadığı öğrenildi. Kavga 4 el silah sesi duyulurken AKP Mucur İlçe Başkanı Oğuzhan Gündüz "Konu ittifaka zarar vermek için kullanılacak bir konu." diye konuştu.
Dün gece 22.30 sıralarında MHP'nin Mucur Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Köşker'in, MHP'li encümen adayının evine ziyaret gerçekleştirdiği sırada yaşanan olaylar ilçede gerilim yarattı.
50-60 KİŞİLİK BİR GRUBUN SALDIRISINA UĞRADI
MHP'li Hasan Hüseyin Köşker'in ev ziyaretinde olduğu sırada, kardeşi Hulusi Köşker'in de ağabeyinin yanına destek olmaya giderken pusuya düşürüldü. 15 araçla yaklaşık 50-60 kişilik bir grubun saldırısına uğrayan Hulusi Köşker, hastanede tedavi altına alındı. Saldıran grubun, Hulusi Köşker'i MHP'li Aday Hasan Hüseyin Köşker ile karıştırdığı belirtildi.
HAFIZA KAYBI YAŞADI
Saldırıda, Hulusi Köşker de kırıkların bulunduğu, bir başka kişinin elinin kırıldığı, bir diğer kişinin ise kafasına aldığı darbeden ötürü hafıza kaybı yaşadığı aktarıldı. Öte yandan, olaylarda, 4 el silah sesinin de duyulduğu iddia edildi.

Editör: TE Bilisim