Enflasyon rakamları açıklandı! Enflasyon rakamları açıklandı!
Daha önce rayların şehir dışına taşınacağını müjde olarak duyuran AK Parti Milletvekili Selçuk Özdağ, tüm söylediklerini adeta unuttu ve çok garip bir açıklama yaptı. Özdağ, ben söz vermedim. İş büyükşehrin görevi. Dedi.
Nurlupınar, Akpınar, Kazım Karabekir mahallesinden gün geçmiyor ki yeni bir demiryolu feryadı yükselmesin. Son ölümlü tren kazasının ardından mahalleden yükselen feryat ise AK Parti Milletvekili Selçuk Özdağ’ın çok ilginç bir açıklama yapmasına yol açtı.
Mahalle sakinleri ve muhtarların ölümün ardından gelen tepkilerini siyasi malzeme yapmak isteyen Selçuk Özdağ, daha önce verdiği sözleri ve yaptığı açıklamaları adeta unuttu ve “Buranın yapılacağıyla ilgili ben söz vermedim. Buranın kaldırılması büyükşehir belediyesinin görevidir.” dedi.
Devlet Demiryolları’na ait rayları şehir içinden kaldırmanın Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğunu açıklayan Selçuk Özdağ, daha önce Nurlupınar ve Barbaros mahalle sakinlerini ziyaret etmiş ve TCDD ile görüşmeler yaptığını bildirmiş ve “müjde” vermişti.
Milletvekili Özdağ, 29 Eylül 2014’te yerel basında yayımlanan beyanatında Barbaros Mahallesi’nde DSİ kanalı ve TCDD raylarına dair şu açıklamayı yaptı. “DSİ ve TCDD genel müdürleriyle bu konuları görüştüm. Yaptığımız görüşmeler neticesinde 3 yılda bu kanalın kapalı sisteme yerin altına alınacağı, şu an projelerinin hazırlandığını ve üzerinin yeşil alan yapılacağı müjdesini aldım. Hızlı tren de çevre yolu hattına taşınacak. Buradan sadece Salihli – Alaşehir benzeri yakın yerler için banliyö trenleri geçecek.”
 Selçuk Özdağ 10 Ağustos 2014’te ise Milliyet Gazetesi’nde yayımlanan beyanatında kent merkezinden geçen raylarla ilgili şu açıklamayı yapmıştı. “Allah nasip ederse, bu tren hattını da çevre yolu ile Gediz arasına almak istiyoruz. Bizim merkezi hükümetimizle çalışmalarımız bu yöndedir. Mahalle sakinlerimizin en büyük sorunu olan sulama kanalı boru sistemine geçirilerek, tren hattı da dışarı alınmak suretiyle çözülmüş  olacak.”
İşte yaptığı bütün bu açıklamaları ve TCDD yetkilileriyle yaptığı görüşmeleri adeta unutan AK Parti Milletvekili Özdağ, “Buranın yapılacağıyla ilgili ben söz vermedim. Buranın kaldırılması büyükşehir belediyesinin görevidir” dedi.
 

Editör: TE Bilisim