Manisa Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hasan Eryılmaz, geçtiğimiz günlerde 46. Genel Kurulunu yapan Türk Veteriner Hekimleri Birliği Yeni Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. MHP Lideri Bahçeli ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek yeni yönetime başarılar dilerken, ziyarette konuşan Eryılmaz’da Türk Milleti’ne hizmet noktasında verilecek her türlü göreve hazır olduğunun altını çizdi.

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Yeni Yönetimi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Ziyarete Birlik Başkanı Talat Gözet, Haysiyet Divanı Başkanı Dr. Mehmet Alkan, Vakıf Başkanı ve MHP MYK Üyesi Sahir Solmaz ile birlikte Manisa Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hasan Eryılmaz katıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Genel Kurulun ardından yeniden seçilen Türk Veteriner Hekimleri Birliği Yeni Yönetiminin ziyaretinden duyduğu ifade ederek, veteriner hekimlerin yaptığı hizmetin önemine vurgu yaptı. Veteriner hekimlerin özel meslek grupları içerisinde yer aldığını ifade eden MHP Lideri Bahçeli, “Sizlere yeni dönemde başarılar diliyorum. Bugüne kadar yürüttüğünüz başarılı çalışmaları bundan sonrada devam ettireceğinize inanıyorum” dedi.

Seçimlerin Önemine Dikkat Çekti

Enflasyon rakamları açıklandı! Enflasyon rakamları açıklandı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaklaşan genel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde de bulunurken, 2015 seçiminin önemine dikkat çekti. Seçimlerin Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti için dönüm noktası olduğunu dile getiren Bahçeli, “Milliyetçi Hareket Partisi bu seçimlerden dinamik kadroları ile başarıyla çıkacak ve ihanet noktasında buluşanların karşısında, Türk Milleti’nin de gücünü arkasına alarak dimdik duracaktır” şeklinde konuştu.

Göreve Hazırız Mesajı

Ziyarette söz alan Manisa Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hasan Eryılmaz, ise kendilerini konuk ettiği için Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti. Eryılmaz, “Türk Milleti’ne hizmet noktasında verilecek her türlü göreve hazırız” dedi. Türk Veteriner Hekimleri Birliği Başkanı Talat Gözet’te MHP Lideri Bahçeli’ye, yeni yönetimi tanıtarak faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

670Eryılmaz “Türk Milleti’ne Hizmet Noktasında Verilecek Göreve Hazırız” (1) 670Eryılmaz “Türk Milleti’ne Hizmet Noktasında Verilecek Göreve Hazırız” (2) (1)

Editör: TE Bilisim