MANİSA Büyükşehir Belediyesi, özellikle yoğun kar yağışı yaşayan ve köy yolları kapanan bölgelere zamanında ulaşabilmek amacıyla, Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde kriz masası oluşturdu. Yuntdağ bölgesi, Spil Dağı bölgesi, Soma ve Kırkağaç bölgelerinde yolları kapanan köylerde çalışma başlatıldığını belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, herhangi bir acil durum olmadıkça kriz merkezinin meşgul edilmemesi konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.

Yurt genelinde etkili olan kar yağışı, Manisa’nın da çeşitli bölgelerini etkisi altına aldı. Kar yağışının yoğun olduğu Yuntdağ, Spil Dağı, Soma ve Kırkağaç köylerine hızlı müdahale için Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde kriz masası oluşturuldu. Konu ile ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, “Özellikle Yunusemre ilçesi Yuntdağ köyleri ve Spil Dağı bölgesinde bazı köy yollarımız kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. Bu nedenle gelen acil durum bildirimlerine anında yanıt verebilmek için Fen İşleri Dairemiz bünyesinde acil müdahale için kriz masası oluşturduk” dedi.

İYİ Parti’nin uyuşturucu ticaretinin siyasi bağlantıları araştırılsın önergesi Meclis’te reddedildi İYİ Parti’nin uyuşturucu ticaretinin siyasi bağlantıları araştırılsın önergesi Meclis’te reddedildi

Kriz masasına 24 saat ulaşılabilir

Oluşturulan kriz masasına 0236 231 45 80 (Dahili: 1243) ve Alo 188 Çözüm Merkezi’nden ulaşılabileceğini de sözlerine ekleyen Gençoğlu, “Elimizdeki iş makinelerini yolda kalmış hasta, çocuk ve vatandaşlarımız öncelikli olmak üzere, acil durum yerlerine göndereceğiz. Vatandaşlarımızdan ricamız, yollar kapanmadan ve aciliyet olmadan kriz masasını meşgul etmemeleri ve kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde mecburiyet olmadıkça evlerinden çıkmamalarıdır. Kriz masamıza vatandaşlarımız 24 saat boyunca ulaşabilirler” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim