MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e sosyal medya üzerinden gelen oksijen cihazı talebi yanıt buldu. KOAH hastası Yüksel Kurt için oksijen cihazı talebi gelmesi üzerine Başkan Ergün’ün talimatı ile harekete geçen Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü, cihazı aileye teslim etti. Oksijen cihazını teslim almasının ardından mutluluğunu dile getiren Kurt, “Keşke iyileşebilsem de yanına gidip kendisine teşekkür edebilsem. Dualarım her zaman onunla” diye konuştu.

İYİ PARTİLİ ERYILMAZ’DAN ÖNEMLİ ÇIKIŞ “BEN DAHİL ALTILI MASADAKİ HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN TEMSİLCİSİNİ RAHAT BIRAKMAYIN!” İYİ PARTİLİ ERYILMAZ’DAN ÖNEMLİ ÇIKIŞ “BEN DAHİL ALTILI MASADAKİ HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN TEMSİLCİSİNİ RAHAT BIRAKMAYIN!”

Manisa Şehzadeler ilçesinde oğlu Hasan Kurt ile birlikte yaşayan ve 2009 yılından bu yana KOAH ile mücadele eden Yükse Kurt’a, Manisa Büyükşehir Belediyesi yardım elini uzattı. Hastalığı nedeniyle oksijen cihazına ihtiyaç duyan Kurt’un talebi üzerine harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi, oksijen cihazını aileye teslim etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün sosyal medya üzerinden gelen mesajın ardından verdiği talimatla harekete geçtiklerini söyleyen Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, cihazı aileye teslim etti. Rahatsızlığına teşhisin 2009 yılında konulduğunu dile getiren Yüksel Kurt, “Bu hastalığın oluşmasında en önemli sebebin sigara kullanımı olduğunu öğrendim. Ancak hayatım boyunca hiç sigara kullanmadım. Şimdi günde 2 kere 3’er saat bu cihazdan oksijen takviyesi alıyorum. Cengiz Ergün’e sesimizi duyduğu için çok teşekkür ederim. Keşke iyileşebilsem de yanına gidip teşekkür edebilsem. Dualarım her zaman onunla” diye konuştu.

Mesajı arkadaşım göndermiş

Şehzadeler İlçesi Sakarya Mahallesi’nde annesi Yüksel Kurt ile birlikte yaşayan Hasan Kurt ise, “Bu cihaz yardımından önce günde 15 TL cihaz için kira veriyorduk. Durumumuzu bilen bir arkadaşım Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e sosyal medya üzerinden konuyu anlatan bir mesaj yazmış. Arkadaşımın yazdığı mesaj da karşılık buldu. Bu anlamda çok sevinçliyiz. Sesimizi duyarak bize bu yardımı ulaştırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim