Nafaka borcunu ödeyemediği için polis tarafından aranan 40 yaşındaki koca Fevzi G., polisin kaldığı pansiyona geldiğini görünce  komşu işyerinin demirlerinden atlarken kalçasını ve ayağını kırdı.

Araması bulunan şahıs silahlarla yakalandı Araması bulunan şahıs silahlarla yakalandı

  Manisa Merkez Yunus Emre ilçesi Merkez Efendi Mahallesi 3819 sokakta ilginç bir olay meydana geldi. Demirci ilçesinde oturan eşiyle yaşadığı anlaşmazlık dolayısıyla ayrılma aşamasında olan bu yüzden mahkeme tarafından nafaka ödemeye mahkum edilen Fevzi G., nafaka borcunu ödemek için başvurduğu işten olumlu yanıt aldı. Kaldığı Pansiyon dan işe gitmek üzereyken polisleri kapıda görmesiyle birlikte komşu işyerinin demirlerinden atlayarak polisten kaçmak istedi.İşte tamda bu sırada dengesini kaybederek demirlerden aşağıya düşüp kalçasını ve ayağını kırarak olduğu yere yığılıp kaldı.

   Fevzi G.’ün acılar içerisinde kıvrandığını gören çevre apartmanlardaki sakinlerin 112 ekiplerini aramasıyla birlikte olay yerine gelen ilk yardım ekipleri yaralıyı alarak hastane ortamına taşıdı.

  Fevzi G., normal yol varken komşunun işyerinin demirlerinden atlamakla büyük hata yaptığını belirterek;

   “Eşimle sorunlarımız vardı bu sorunların üstesinden gelmek için mutlak işe girmeliydim.Bunun içinde Manisa’ya gelerek bazı iş yerlerine iş başvurusunda bulundum.Çağrıldığım iş yerine gitmek üzere iken birden kaldığım pansiyonun önünde polisi görünce paniğe kapılıp doğru yoldan gitmek yerine demirlerden atlamaya çalıştım.Bunun bedelini böyle ödedim.İnanın canım yanıyor ”dedi.

 

Editör: TE Bilisim