‘Unuturum elbet’, ‘bileklerime kadar acıyor’ ‘sen’ gibi müzik piyasasında büyük ses getiren şarkılara imza atan Harun Sürek, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hem söz yazarı hem de şarkıcı kimliği ile son zamanların başarılı isimlerinden biri olan Sürek, çalışmaları ile dünya çapında da tanınan isimler arasında yer alıyor.

Unuturum Elbet Şarkısı İle Başarıyı Yakaladı

Rafet El Roman ve Derya düeti ile büyük beğeni toplayan ‘Unuturum Elbet’ şarkısının söz yazarı ve bestecisi olan Harun Sürek, ismini bu şarkı ile duyurmuştu. 2018 yılında müzikseverler ile paylaşılan şarkı büyük beğeni toplayarak, en çok dinlenen şarkılar arasında yerini almıştı. Müziğe 2 yıl kadar ara veren ve çalışmalarına yoğunlaşan Harun Sürek, 2020 yılında müzik piyasasına geri döndü. Ünlü ismin ‘unuturum elbet’ şarkısı 15’ten fazla ülkede seslendirilerek dünya çapında da beğeni kazanmıştı.

2 Yılın Sonunda Geri Döndü

Harun Sürek, müziğe 2 yıl ara vermişti. 2018 yılından sonra çalışmalarını sürdürmek için piyasadan geri çekilen Sürek, bu aranın çalışmalarını tamamlamak için gerekli olduğunu belirterek müziği bırakmasının söz konusu olmadığının altını çizmişti. ‘Sanki Çölde Hapsedilmişim’ şarkısı ile sevenlerine müjdeli haberi veren Harun Sürek, kısa sürede en çok dinlenen şarkı listelerinde yerini aldı. Beste yapmaya devam ettiğini ifade eden Sürek, söz ve beste isteyen kimseyi geri çevirmeyeceğini söyledi.      

Editör: TE Bilisim