Diş hekiminden ağız kanserinin 7 'şüphelenmeyen' belirtisi! Sinsice ilerliyor hızla yayılıyor Diş hekiminden ağız kanserinin 7 'şüphelenmeyen' belirtisi! Sinsice ilerliyor hızla yayılıyor
Zeltiq teknolojisi acısız ve cerrahi müdahale gerektirmeden, bölgesel yağlanmanın en fazla olduğu alanlarda etkili olarak gözle görülür bir incelme ve yağ tabakasının oluşturduğu problemleri çözme cihazı olarak tanımlanmaktadır. Özellikle, bel, kalça ve karın bölgesinde yer alan egzersiz ya da diğer sporlarla giderilemeyen kalın yağ dokusu üzerinde etkili olan cihaz, gelişmiş teknolojisiyle beraber yağ dokusunun yok edilmesini sağlamaktadır. Zeltiq teknolojisi sadece yağ dokusu üzerinde değil, zaman içerisinde inatçı yağ tabakasının oluşturduğu selülit ve sarkma gibi problemlere de başarılı bir şekilde çözüm olmaktadır. Alanında uzman Doktor Mustafa Karataş tarafından uygulanan bu cihaz, özellikle bayanlar açısından mucizevi bir cihaz olarak nitelendirilmektedir.

Zeltiq Teknolojisi Nasıl Uygulanmaktadır?

Zeltiq teknolojisi oldukça hızlı ve başarılı sonuçlar veren bir cihazdır. Genel olarak tek seans uygulamalardan sonra kişiler üzerinde bölgesel incelme görülebilmektedir. Kişinin inatçı yağ tabakası da dikkate alınarak, 35 ya da 45 dakika arasında uygulanan bu teknik yardımıyla kısa sürede hem yağ tabakası hem de selülit problemi yok edilmektedir. Öncelikli olarak, cihazın soğuk lipoliz özelliği ile yağ tabakası parçalanmakta ardından vakumlu uygulama başlığı yağ tabakası üzerinde masaj yapar şekilde etki gösterir. Bu işlemin yapılmasının ardından 2 hafta sonra yağ tabakası deri altında çözülerek, parçalara ayrılacak ve hem incelme hem de selülit problemi ortadan kalkacaktır.

Zeltiq Teknolojisinin Avantajları

zeltiq teknolojisi cerrahi bir müdahale gerektirmeyen acısız ve ağrısız bir işlemdir. Cerrahi bir müdahaleye gerek duyulmadığı için anestezi de yapılmamaktadır. Ayrıca, cihaz sadece yağ tabakası üzerinde etkili odluğu için diğer dokulara herhangi bir zarar vermemektedir. Sadece kas dokusu üzerinde yer alan yağ tabakasını parçaladığı için işlem sonrasında vücutta morluk ya da şişlik durumu söz konusu olmaz. Tek seans şeklinde uygulandığı için oldukça hızlı bir yönteme dayanmaktadır. Bu açıdan uzun süren seanslarla zaman kaybı da yaşamazsınız. Bel, karın ve kalça bölgelerinde selülitleri gidererek, daha sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza yardımcıdır. Cihaz ve uygulama tekniği ile ilgili tüm detaylı bilgiye www.drmustafakaratas.com adresinden ulaşarak, iletişim numaraları ile uzman doktorumuzdan randevu alabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim