MANİSA'nın Kula İlçesi'nde AK Parti İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği iftar yemeğine katılan AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Kula Devlet Hastanesi'ni yapacaklarını söyledi.

AK Parti Kula İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği iftar programına AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, eski Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, partililer ve vatandaşlar katıldı. Kula'ya bir sözü bulunduğunu hatırlatan AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, en donanımlı, modern ve en son teknolojinin kullanıldığı bir devlet hastanesini ilçeye kazandıracaklarını belirtti. "30 Mart'ta bir yol kazası oldu" diyen Tanrıverdi, Kula'ya bir başka sevgisi olduğunu belirterek "Yol kazasında Hüseyin Tanrıverdi can vermemiştir. Dolayısıyla bu can bu tende olduğu sürece Kula'ya hizmetimizi esirgemeyeceğiz. Sağlık Bakanlığı'nı devreye soktuk. Başından beri devam eden yer sorunu konusunu inşallah çözerek bu hastaneyi ilçemize getireceğiz" dedi. 

TBMM'nin bu dönemde yoğun çalıştığını belirten Hüseyin Tanrıverdi, çalışmaların saat 14.00'te başlayıp gece yarısı saat 02.00'ye kadar devam ettiğini söyledi. Torba Yasa ile değişik kesimlerin ihtiyaç hissettiği düzenlemeleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Tanrıverdi, "Bu kanun içerisinde Soma'da maden faciasında hayatını kaybeden 301 şehidimiz ve geride bıraktıkları emanetleri için yasal düzenlemeler var. Ayrıca yer altında çalışan maden işçileri ve çalışma hayatını ilgilendiren farklı konularda da düzenlemeler yapılıyor. Vergi, sigorta, para cezası gibi halkımızı rahatsız eden konularda da yapılandırmalar gerçekleştirilecek" dedi.

10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi için Manisa ve Kula'da bir bütün olarak hazırlanacaklarını kaydeden Hüseyin Tanrıverdi, anketlerin yüzde 53-55 oranında seçimi Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanacağını ortaya koyduğunu ileri sürdü. Tanrıverdi, "Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması demek vesayet rejiminin tamamen yok olması demektir. Bildiğiniz gibi yaptığımız anayasa değişikliği ile artık cumhurbaşkanı halkımız tarafından yani cumhurun kendi iradesiyle seçilmiş olacak. Türkiye'de ilk defa halkın seçtiği bir cumhurbaşkanı göreve gelecek. Bu da elbette devlet başkanlığı anlamındadır. İnşallah bu seçim Türkiye'de devlet başkanlığının bir seçimi olacaktır" diye konuştu.
Editör: TE Bilisim