Bakan Koca duyurdu: 8 bin iş alım sonuçları açıklandı Bakan Koca duyurdu: 8 bin iş alım sonuçları açıklandı

Boldixil İçindekiler 1 Saçların yıpranması ve zarar görmesi sonucu incelerek dökülme sorunu yaşamasına ve kopmasına sebep olur. Saç yapısı keratin denilen bir yapı ile oluştuğu için bu keratin yapının zarar görmemesi gerekmektedir. Saça yapılan uygulamalar, güneş ışınları, beslenme ve genetik faktörler saçın doğal yapısında oldukça etkilidir. Saç köklerinin sağlıklı olması saçların yıpranmayacağı anlamına gelmemektedir. Saçın uç kısımlarında görülen yıpranmalar zamanla saç köklerinin sağlığını da etkileyerek saç kökünün de zayıflamasına sebep olmaktadır. Doğal içerikli kullanmak saçlar için oldukça faydalı olacaktır.

Saç bakımı nasıl olmalı?

Saçlar düzenli olarak bakıma ihtiyaç duyarlar. Kırılmış saç uçlarının kesilmesi, saç derisinde oluşan kepeklenmenin giderilmesi, işlem görmüş olan saçların kurumasına karşı nemlendirilmesi ve saçlara yapılan uygulamaların ısı yüksekliğinden dolayı oluşan saç kopmalarının oluşmaması için koruyucu maskelerin yapılması saça oldukça fazla fayda sağlamaktadır. Bitkisel karışımlar ile oluşturulan saç kürleri ve kullanılan şampuanlar saçın doğal yapısında büyük rol oynar. Şampuanlarda yer alan zararlı kimyasal maddeler saçların temizlenmesinde yanlış seçim olabilmektedir. Özellikle paraben içerikli şampuanlar saçın doğal yapısını yıpratmak da oldukça fazla rol oynamaktadır. Bu yüzden saçlara doğal içerikli ürünlerin kullanılması saç yapısının korunmasında destekleyici olacaktır.

Boldixil şampuan içindekiler

Boldixil şampuan içerisinde ginseng, kara sarımsak yağı ve minoxidil denilen ham maddeler bulunur. Ginseng saçların doğal yollar ile beslenmesine destek olarak hızlı bir onarım görmesine yardımcı olur. Ginseng içerisindeki vitamin ve mineraller saç kıllarındaki ayrılmaları onarmayı destekler. Kara sarımsak yağı ise saçları köklerinden besleyerek yeni saçların oluşmasında ve olan saçların köklerden destek alarak uzamasında yardımcı olur. Bu sayede saçlar daha gür ve canlı görünür. Saç köklerinin desteklenmesine yardımcı olarak yeni saçların daha sağlıklı uzamasına destek olan kara sarımsak yağı vitamin ve mineral bakımından oldukça zengin ve nadir bulunan yağlardan biridir. Kara sarımsağın yağının alınması detaylı işlemlerden geçirilerek yapılır. Yağı içerisinde bulunan faydalı modeküller etkinliğini yitirmeden kullanılması gerekir. Minoxidil saç köklerinde yer alan hücrelerin tazelenmesinde etkili bir ham maddedir. Vücutta hücre yenilenmesi ve bölünmesi belli bir yaşa geldikten sonra durduğu için hücre yenilenmesini sağlayacak olan ekstra destek ürünlerine ihtiyaç duyulur. Özellikle 40 yaş ve üstü kişilerde genetiğe bağlı olarak da saç dökülmesi meydana geliyor ise acil önlem alınması gerekir. Saçın yenilenmesi için ve saç köklerinin hücre yenilenmesi yapması için minoxidil ile destek alması gerekmektedir.

Boldixil nedir?

Boldixil şampuan zengin formülü ile saç dokusunu hem onarıcı hem de acil bakım yaparak hızlı şekilde saçın desteklemesine yardımcı olur. İçerisinde yer alan ham maddeler saç dokusuna uygun şekilde formüle edilerek bir araya getirilmiş. Bu sayede saçın ihtiyacı olan onarım maksimum seviyede saça nüfus ederek kalıcı çözümlerin oluşmasına destek olur. Saçın daha sağlıklı ve gür bir şekilde çıkmasında da etkili olur. Sizler de sayfasını ziyaret ederek ürünü kullananların deneyim ve tecrübeleri sayesinde geniş bilgilere sahip olabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim