Tıp Fakültesi öğrencilerinden ‘Yeryüzü Doktorları Projesi' Tıp Fakültesi öğrencilerinden ‘Yeryüzü Doktorları Projesi'
Saçların çok daha hızlı uzaması ve yeni saç köklerinin oluşmasında çok etkili olan anagain set doğru bir biçimde kullanıldığında etkileri kısa süre içerisinde etkisini göstermektedir.

Anagain şampuan nasıl kullanılır?

Bu şampuanı satın alan kişilerin olumlu etkileri görmesi için doğru şekilde kullanması çok büyün önem taşır. Bir şampuan türü olarak üretilen anagain şampuan, klasik bir şampuan gibi rahatlıkla kullanılabilmektedir. Banyoya giren kişiler, yıkanmaya başladıktan sonra şampuanı ellerine dökerek saç diplerine masaj yaparak saçlarına sürerler. Bu şekilde bir uygulama ile saç diplerinden uçlarına kadar her noktaya masaj yapılmış olurken şampuan saçın her noktasına ulaşmış olur. Bunun sonrasında saçlarını ılık su ile durulayan kişiler, şampuanı en iyi biçimde kullanmış olacaklardır. Bu şekilde banyoya girdiklerinde 2 defa saçlarını şampuanlayan kişiler yeterli dozda kullanım göstermiş olurken olumlu etkilerin oluşmasını beklemeye başlarlar.

Anagain serum nasıl kullanılır?

Anagain serumun kullanımı ise daha farklı olacaktır. Serumlar, her zaman şampuanlardan farklı olarak saçı besleyici amaçla kullanılmaktadırlar. Bu aşamada, banyo yaptıktan sonra temiz saçlarına kişilerin bu serumu uygulaması gerekir. Saçları henüz tam olarak kurumamışken kişiler bu serumdan alarak saç diplerine sürmeye başlarlar. Aynı şampuanda olduğu gibi saç diplerine bu serumdan süren kişiler bu şekilde saç köklerinin ihtiyacı olan besinleri de gerekli bölgeye ulaştırmış olurlar. Bu işlemde saçların diplerine tamamen ulaşıldığından emin olunması gerekirken sonrasında saçın belirli bir miktar beklendikten sonra kurutulması gerekir. Bu işlem saçın görünüşüne dahi zarar vermezken saçlarının çok canlı ve parlak gözükmeye devam edecektir.

Serum ve şampuanın ne kadar kullanılmalı?

Kullanıcılar, herhangi bir bitkisel ürünü satın aldıklarında vücut için faydası ne olursa olsun bu faydayı ne kadar sürede göreceklerini merak ederler. Bu aşamada saçların daha gür çıkması, hızlı uzaması ve kellik problemlerinin geçmesi için kişilerin sabırlı olması ve kendilerine verilen programlara uymaları gerekmektedir. Bu aşamada, kullanıcılar ilk olarak anagain kullanımı için ihtiyaçları olan miktarı belirlemelidir. İhtiyaçları doğrultusunda düzenli olarak kullanmalıdırlar. Bu kullanılan ürünler, 6-8 hafta sonra etkilerini göstermeye başlarken kişiler de bunu kendi gözleriyle rahatlıkla gözlemleyebilirler. Birçok kullanıcıda istenen etkiler 6 hafta içerisinde çıkarken bu süre 10 haftaya kadar uzayabilir. Burada kullanıcıların saç ve cilt yapıları oldukça önemli olacaktır. Genel olarak etkilerin tamamlanması için 3 ay boyunca kullanıma devam edilmesi önerilmektedir. 3 ay sonunda gelinen seviyeden memnun olan kişiler ürünü kullanmayı bırakabileceği gibi şampuan kullanımına devam ederek saçlarına en iyi şekilde bakmayı sürdürebilirler. Banyoda ve sonrasında kullanılan anagain serum ve şampuan, etkilerini en iyi biçimde ortaya koyarken kullanıcılar da verdiklerin paranın karşılığını almış olacakları için son derece mutlu bir biçimde kullanıma devam edeceklerdir.

Editör: TE Bilisim