Vintage halı modelleri geçmişin kültürel mirasını bugüne taşıyan tasarım harikası ürün seçenekleriyle en uygun fiyatlarda www.selvihome.com adresinde.

Vintage Halı

Vintage; moda terimi olarak, 20. Yüzyıl öncesine ait koleksiyon parçaları olarak tanımlanabilir. Eski dönemin ruhunu yansıtacak renk ve modellerle, aksesuar ve giyimde en çok kullanılan tarzlar arasında yer alıyor. Vintage tarzını, aksesuar ve giyim dışında evinize de yansıtarak, o dönemin havasını yaşayabilirsiniz. Günümüzde ev dekorasyonunda da kullanılan bu tarz, halılara da yansıyarak, eve farklı bir hava katmıştır.

Vintage Halı Çeşitleri

Ev dekorasyonunda en çok göze çarpan ve evin tarzını yansıtan aksesuar, halılardır. , eskiden günümüze kadar kalabilmiş el dokuması halıların, yıkanma ve taşlanma işlemlerinden geçmesiyle ortaya çıkar. Ev dekorasyonunda Vintage havasını görmek istiyorsanız, farklı renklerde, mobilyanıza uygun modellerde yer alan bu halıları daha yakından inceleyebilirsiniz. Anadolu’nun motiflerini yansıtan desen ve renklerin yer aldığı el dokuması halılar, çok uygun fiyatlarda, internet üzerinden satışa sunulmaktadır.

Vintage Halı Modelleri

Ev dekorasyonunda Vintage esintisini kullanarak, evinize ferah bir hava katabilirsiniz. Aksesuar ve eşyalara yansıyan bu tarzın, kendine has renk ve modelleri bulunur. Özellikle pastel tonlardan oluşan renkler ve eskitme görünümü, Vintage tarzını yansıtan özellikler arasında yer alır. Mint yeşili, uçuk pembe, krem, bej, gri ve uçuk maviler, Vintage renkleri olarak yer alır. Pastel renklerde boyanmış ipliklerle dokunan bu halılar, eski görünümü vermesi için taşlanarak, farklı bir görünümle karşımıza çıkıyor. Eve uygun mobilya ve halılarla Vintage tarzını ortaya çıkarmak mümkün. arasında, özellikle el dokuması, taşlanmış ürünler yer alıyor. El dokuması olarak üretilmesi ve kullanılan pastel renkler, Anadolu’nun gelenekselliğini evinize yansıtıyor. Halı modeline uygun bir şekilde mobilya tercihi yapabilirsiniz. Halının pastel tonlarda olması, ev dekorasyonu kombininin daha kolay bir şekilde oluşturulmasına yardımcı olacaktır.

Vintage Halı Fiyatları

Ev dekorasyonunda halı çok önemli bir yer kaplar. Eve girdiğinizde ilk göze çarpan eşya halıdır. Bu yüzden halı tercihi yaparken, hem tarzınızı yansıtan halılar hem de mobilyanıza uygun renk ve modeller tercih edilmelidir. Eskitme tarzında ve pastel tonlarda satışa sunulan halılar, modern eşyalarla da rahatlıkla kombin yapılabilir. Aradığınız tarzda vintage halıları internet üzerinden daha uygun fiyatlarda satın alabilirsiniz. Farklı renk ve motiflerde, el emeği ile dokunmuş halılar, pastel renklerde olsa dahi, çok dikkat çekicidir. Evinize gelen misafirlerin hayranlıkla bakacağı bu halılara çok özel fiyatlar da sahip olabilirsiniz. web adresinde yer alan el dokuması Vintage halı modellerinin yer aldığı bölümü inceleyebilirsiniz. Özel fiyatlarda satılan halı modelleri hakkında detaylı bir bilgiye olabilirsiniz. Ürünü daha yakından incelemek için halının özelliklerini inceleyebilirsiniz. Evinizde kombin yaparken, eski eşyalarınızı atmadan, Vintage renkleri ile yeniden renklendirip, farklı aksesuarlarla tarzınızı yansıtabilirsiniz. Mobilya ve halılardaki uyumu sağlayabilmek için pastel ve açık tonlarda üretilmiş olan el dokuması halıları web adresinden inceleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim