Bu arada Guardiola, Kevin De Bruyne'nin Manchester City ile yeni bir sözleşme imzalayacağından emin. Yeni bir anlaşma için bir teklif masada ancak De Bruyne 2023'e kadar kulübe bağlıyken, iki taraf da uzatma konusunda anlaşmak için acele etmiyor. De Bruyne'nin yeni bir anlaşma imzalamadığından endişelenip endişelenmediği sorulduğunda Guardiola, Kesinlikle hayır. Kalacağından eminim ama aynı zamanda sürece saygı duymalıyız. Neler olup bittiğini bilmiyorum çünkü Txiki (Begiristain, City'nin futbol direktörü) ile konuşmadım ama onu sadece bir futbolcu olarak değil, aynı zamanda bir kişi olarak ne kadar önemli olduğunu biliyor. Kulüp:

Endişeli değilim ama sonunda bu onun kararı. Umarım iyi biter.

De Bruyne kendini tuhaf durumda buldu, Manchester City'nin Chelsea galibiyetinde sahte dokuzlu olarak oynamanın, ancak Guardiola hücum seçeneklerinde yetersiz olduğunu söylüyor. Grevcilerimiz yok dedi. Gabriel (Jesus) ve Ferran (Torres) Covid'e sahip, Raheem (Sterling) orada oynayabilir ama ben onu merkezi bir pozisyon yerine daha geniş oynamayı tercih ediyorum. Çok fazla alternatifimiz yok, casino siteleri Sergio (Aguero) hala tam olarak uygun değil. Tabii ki Bernardo (Silva) orada oynayabilir ama Kevin oynamaya karar verdik.

Bir sonraki oyun, belki başka bir durum. Göreceğiz.

İngiltere Futbol Ligi, Manchester City ve Carabao Kupası yarı finallerine ve finaline yarışan diğer üç takımın maç başına beş oyuncu değişikliği yapmasına izin verileceğini doğruladı. Son dört aşamaya kadar, oyuncu değişikliği limiti üç olacak şekilde, kurallar Premier Lig ile uyumlu tutuldu. 2019/20 Premier Lig sezonunun devamında olduğu gibi, antrenörler 90 dakika boyunca beş oyuncu değişikliğini kullanmak için üç fırsatla sınırlı olacak. Ancak, bir Carabao Kupası maçı uzatmaya gidecekse, beş değişikliği kullanmak için ek bir fırsata izin verilecektir. Tottenham, salı günü Şampiyona tarafı Brentford'a ev sahipliği yapıyor, Manchester United çarşamba günü Manchester City'yi ele geçirmeden önce, her iki maç da ’ta canlı. Carabao Kupası yarı finalleri, koronavirüs salgını göz önüne alındığında daha sıkışık bir fikstür programı ile bu sezon iki ayaktan bir ayağa indirildi.

Editör: TE Bilisim