Eğer adana çevresinde işletmenize ait web sitenizin google aramalarında daha üst sıralarda yer almasını istiyorsanız bu yazı tam size göre. Adana’da yeni faaliyete geçen Serçe Development adlı firma müşterilerine web tasarım, web yazılım, e-ticaret sistemleri, kurumsal yazılım, google reklam yönetimi ve seo danışmanlığı hizmeti vermektedir.

Firmanın imtiyaz sahibi kişi bilgisayar mühendisi ve kısa zamanda ulaştığı 20’ye yakın web tasarım, seo hizmeti ve yazılım referanslarıyla dikkat çekmektedir. Adana’nın Seyhan ve Çukurova bölgelerinde onlarca başarılı seo referansı ile müşterilerine güven aşılayan Serçe Development, uygun fiyat politikasıyla odakları üzerine çekmeyi başarıyor.

Adana seo firmaları arasındaki rekabet yeni ajansların açılmasıyla her geçen gün artarken seo hizmeti alacak kullanıcıların en çok dikkat ettiği şeyler firmanın sunduğu seo fiyatları ve başarılı referans sayısı. Bu metrikleri göze aldığımızda köklü firmaların referansı daha fazla olsa da Serçe Development uygun fiyat politikasıyla seo danışmanlığı hizmeti almak isteyen potansiyel müşterilerin ilgisini çekiyor.

Adana’da SEO Hizmeti Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Öncelikle firmanın kurumsal kimliğini ve çalışma prensiplerini dikkatle inceleyiniz. Uyguladığı seo stratejisinin ezberlenmiş ve sitenizi spam filtresine sokacak nitelikte olmadığından emin olunuz. Çünkü yanlış uygulanan bir seo hizmetinin size yarardan çok zararı dokunur. Birçok firma site içi seo kriterlerini göz önünde bulundurmadan, içeriklerinizi analiz edip en önemli düzeltmeleri sağlamadan size seo hizmeti adı altında sadece backlink sağlar ve bu linkler site içi seo puanınız yüksek değilse pek işe yaramaz.

Seo danışmanlığı hizmeti site içi ve site dışı seo olarak ikiye ayrılırken aynı zamanda kullanıcı deneyimini arttırmaya yönelik uygulamaları da içermelidir. Zira web siteniz google sıralamasında ilk sayfa ilk sırada yer aldığında sitenizi ziyaret eden kullanıcı aradığını rahatça bulamıyorsa ve sitenizi hemen terk ediyorsa, bu durum hemen çıkma oranı değerinizi yükseltir ve sitenize negatif bir etkisi olur.

Serçe Development ile anlaştığınızda öncelikle anahtar kelimelerinizi analiz edip içeriklerinizde bu kelimelerin ve uzun kuyruklu (LSI) versiyonlarınızın hangi sıklıkta geçtiğini inceliyorlar. Ardından gerekli içerik düzenlemelerini gerçekleştirip site içi seo adımına geçiyorlar.

Site ici seo aslında Google’ın index robotlarının sitenizi nasıl gördüğünü ve içeriğinizin ne denli kaliteli olduğunu belirlerken daha iyi karar vermesine yardımcı olur. Bu kararı verirken de iyi bir site içi seo çalışması, google botlarının iyi bir kalite kararı vermesini sağlar.

Site dışı seo aşamasına site içi ve içerik optimizasyonu bittikten, Google’dan iyi bir geri dönüş aldıktan sonra geçilmelidir. İçerikleriniz özgünse ve kaliteliyse, diğer otoriter web sitelerinden alacağınız yüksek kalitede tanıtım yazıları size müthiş bir yükselme sağlar.

Tüm bu süreci alanında uzman bir firmanın danışmanlığı ve yardımı ile gerçekleştirmeniz size hem zamandan kazandırır hem de yükselme sürecinizi minimize eder.

https://serce.dev/seo-danismanligi.php

 

Editör: TE Bilisim