Manisa Büyükşehir Belediyesi aylık Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında tezhip ve minyatür sergisi Kültür Merkezi Lale fuayesinde açıldı. 23 Kasım’a kadar açık kalacak olan sergide 26 eser yer alıyor.

Kontrolden çıkan otomobil mesafe levhasına çarpıp tarlaya uçtu: 2 yaralı Kontrolden çıkan otomobil mesafe levhasına çarpıp tarlaya uçtu: 2 yaralı

Manisa Büyükşehir Belediyesi aylık Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında tezhip ve minyatür sergisi açıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğretim üyesi Gül Güney’in eserlerinin yer aldığı serginin açılışına Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da katıldı. Genellikle kitaplarda kullanılan tezhip sanatını levha haline getirdiklerini söyleyen Gül Güney, sergide 10 adet de minyatür çalışmasının yer aldığını belirtti. Güney, minyatür çalışmalarında mitolojik hayvanların tasvir edildiğini dile getirdi. Güney, sergide yer alan eserlerin 23 Kasım’a kadar Manisalıların beğenisine sunulacağını kaydetti. Serginin açılışını yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ise, sergide birbirinden güzel eserlerin yer aldığını ifade ederek, öğretim üyesi Gül Güney’e Manisa’da sergi açtığı için teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim