Siyaset Bilimci ve Siyasal İletişim Uzmanı Ozan ERDEM tarafından, Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mavi Salon seminer salonunda mühendis adaylarına "Başarı ve Motivasyon" konulu eğitim semineri verildi.
Yargı Akademi ve CBÜ Optimum Öğrenci Kulübü işbirliği ile organize edilen eğitimde, gençlere hitap eden Siyasal İletişim Uzmanı Ozan Hoca, gençlere başarılı olmanın yollarını, başarıya giden yolda karşılaşılan zorluklarda neler yapmaları gerektiğini anlatarak, örneklerle seminerini zenginleştirdi.
Büyük dikkat ve zevkle dinlenilen seminerden çıkan gençler, Ozan Hoca'dan bir daha farklı konularda da eğitim almak istediklerini, böyle güzel ve farkındalık oluşturan eğitimlerin, üniversite bünyesinde daha çok yapılmasının kendilerine büyük fayda getireceğinden bahsettiler. Aynı zamanda üniversitede de derslere giren Ozan Hoca'nın üniversite için büyük bir değer olduğunu ve daha çok konuda seminer yapmlarını rica ettiler.
Seminer sonrası, Siyaset Bilimci ve Siyasal İletişim Uzmanı Ozan Erdem'e, Optimum Kulüp öğrencileri tarafından, gönüllü olarak yaptığı bu emeğinden ve katkılarından dolayı günün anlam ve öneminin hatırası olarak, teşekkür plaketi takdim edildi.

Editör: TE Bilisim