Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, sosyal medya üzerinden yol isteyen vatandaşa duyarsız kalmadı. Sancaklıbozköy Mahallesi’nde çamura dönen ve kullanılamaz hale gelen patika yol, Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından düzeltilerek, kullanıma açıldı.

Sancaklıbozköy Mahallesi sakinlerinden Münir Batu isimli vatandaş sosyal medya üzerinden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e ulaşarak, evlerinin önünden geçen patika yolun düzeltilmesini istedi. Sabahın erken saatlerinde Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini karşısında gören vatandaş gözlerine inanamadı. Mahalle sakinleri daha önce böyle bir başkan profili ile karşılaşmadıklarını belirterek, Başkan Çelik’e teşekkür etti. Münir Batu isimli vatandaş, “Bu yolun yapılması için facebook aracılığıyla başkanımızla irtibata geçtik. Daha önceki belediye başkanları hallederiz der bir şey yapmazlardı. Başkanımızla akşam görüştük, sabah bizi aradılar şok olduk. Çok sevindik. Başkanımızın her zaman arkasındayız, kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“DAHA ÖNCE KİMSE İLGİLENMEDİ”

Defalarca söylemelerine rağmen bu yolu açtıramadıklarını belirten Ziya Semiz ise, “Daha önceki belediye başkanlarına defalarca söylediğimiz halde bu yolu açtıramadık. Bu yol köye çok yakın. Bir kısım araziler imar içinde, bir kısım imar dışında kalıyor ama mahalle olmaya başladı evler yapılıyor. Başkanımıza bu duyarlılığından dolayı çok teşekkür ediyorum. Mahalle halkı olarak arkasındayız” dedi. Mahalle sakinlerinden Badegül Bilir de, “Yolumuzun yapılmasına çok sevindik. Çok çamur oluyordu, yola giremiyorduk, çok zor durumda kalıyorduk. Sevincimden söyleyecek bir şey bulamıyorum. Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Editör: TE Bilisim