MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u makamında ağırladı. Sarıgöl’e yapılan hizmetler ve 2016 yılıyla birlikte hız kazanacak projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Büyükşehir ve Sarıgöl belediyeleri işbirliğiyle Sarıgöllü vatandaşların hasret kaldığı hizmetlere kavuşacağı vurgulandı.

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Yeni Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının hayırlı olmasını dileyen Selçuk, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle de Başkan Ergün’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu’nun da yer aldığı ziyarette, Sarıgöl’e yapılan hizmetler ve 2016 yılıyla birlikte hız kazanacak projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyareti nedeniyle Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’a teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, iki belediyenin işbirliğiyle Sarıgöllü vatandaşların hasretini çektiği hizmetlere kısa zamanda kavuşacağını söyledi.

Büyükşehir ilçemizde canla başla çalışıyor

Sarıgöl Mimar Sinan Parkı’nı söz verdikleri gibi düzenlediklerini ve içerisine de bir Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Ergün, ilçe merkezindeki yol ve meydan düzenlemesi projesini de başlatmak üzere olduklarını söyledi. Gençlik merkezi için çalışmaların devam ettiğini de sözlerine ekleyen Başkan Ergün, Manisa merkezinde olduğu gibi Sarıgöl’e de en iyi hizmetleri ulaştırmanın çabası içinde olduklarını ifade etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerinde cami aydınlatmalarından parke taşı döşemesine, asfalt çalışmasından MASKİ yatırımlarına kadar birçok alanda canla başla çalıştığını belirten Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk da, ilçeye kattıkları değer nedeniyle Başkan Ergün ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim