Kontrolden çıkan otomobil mesafe levhasına çarpıp tarlaya uçtu: 2 yaralı Kontrolden çıkan otomobil mesafe levhasına çarpıp tarlaya uçtu: 2 yaralı
Bozdağ Sportif Havacılık Kulübü Bozdağ'dan başlayıp Salihli'de biten Tandem Paraşüt uçuşlarına başladı
Bozdağ şehitler tepesinden başlayan ve hava şartları uygun olduğu zamanlar yapılan uçuşlar devam ediyor.
   Bozdağ Sportif Havacılık Kulübü, ağustos ayı içerisinde paramotorlar ile uçuşlarına da başlayacak. Celal Bayar Meslek Yüksek Okulu bölgesinden havalanacak olan paramotorlar Salihli semalarında dolaşıp tekrar aynı yere iniş yapacak. Paramotorları hava şartları etkilememesi uçuş tutkunlarına istenilen günde sabah ve akşam yapılan uçuşlara katılma imkânı sağlayacak.
   Pilot eğitimleri ile ilgili bilgiler veren kulüp başkanı Hatip Özdemir,  “İlerleyen günlerde pilot artışımız olacak şu anda sadece 2 pilotumuz olduğundan uçuş sayımız sınırlı. Özellikle çift olarak uçmak isteyen vatandaşlarımız var. Ağustos ayının 15’inden itibaren P1, P2 pilot eğitimlerimiz de başlıyor. Pilot eğitimini alıp yapılacak olan sınavı başarıyla tamamlayan adaylar sertifikalarını da alacaklar. Eğitimlerimiz Eldelek Mahallesinin merasında uygulamalı eğitim uçuşlarımız Bintepeler mevkiinde olacak. Şu an kontenjanın dolması bekleniyor ve sadece son 4 kişi kaldı.” dedi.
   Bozdağ’dan başlayıp Salihli’ye gelen Tandem Paraşüt uçuş deneyimini ilk yaşayanlardan olan Burak Gözügül, “Çok farklı bir heyecan, kuşlar gibi uçmak, o adrenalini yaşamak ve o Bozdağ’dan Salihli’ye inen eşsiz doğa manzarasına yukardan bakmak muhteşem bir deneyim. Aynı zamanda bende P1, P2 pilotu olmak için eğitimlere katılacağım eğitimi bitirip sertifikamı aldığımda da tek başıma uçuş keyfini yaşamak için sabırsızlanıyorum.” dedi.
   7’den 70’e 40-100 kg arası her yaş grubu vatandaşlar bu eşsiz deneyimi yaşayabilirler.

Editör: TE Bilisim