MANİSA'nın yeni Belediyesi Yunus Emre'de, talep edilen birim müdürlüklerine ait mühürler belediyeye teslim edildi. AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, önümüzdeki günlerde başta resmi nikah olmak üzere birçok resmi işlemin yapılabileceğini söyledi.

Yerel seçimler sonrası kentin yeni ilçesi Yunusemre'de, birim müdürlükleri de kuruldu. Özel Kalem Müdürlüğü'ne Orhan Güzel, Yazı İşleri Müdürlüğü'ne Ahmet Aklıca, Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne Sevinç Kibar, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne Osman Tunca, Fen İşleri Müdürlüğü'ne Veysi Uğur Mimaroğlu, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne Saniye Altay, Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne Jeoloji Mühendisi Halil İbrahim Özcan, Zabıta Müdürlüğü'ne Cengiz Şişmanlar, Hukuk İşleri Müdürlüğü'ne Cemile Uysal, Teftiş Kurulu Müdürlüğü'ne Halit Zeki Bozaba, Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne Hakan Akgöl, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne Şaver Yüksel, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne de Abulkadir Yetiş atandı. 

Seçim sonrası önce yer sorunu çözen Yunus Emre Belediyesi'nde, brimlere ait mühürler gelmediği için resmi işlemler yapılamadı. Girişimler sonucu Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından Yunusemre Belediyesi birim müdürlerine ait mühürler gönderildi. Kapatılan Muradiye, Üçpınar ve Yağcılar belediyelerine ait mühür ve beratlar, Özel Kalem Müdürü Orhan Güzel'e teslim edildi. Resmi işlemlerin yapılabilmesi için bir süredir mühürlerin beklendiklerini söyleyen AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, "Bu sorunun çözülmesiyle artık hizmet aşamasına geçtik. Önümüzdeki günlerde nikah ve ruhsat gibi bir çok resmi onay gerektiren işlem rutin olarak yapılabilecek" dedi.
Editör: TE Bilisim