TÜRKÇÜ Turancılar Derneği üyeleri, idam cezasının geri gelmesi için bir ay sürecek imza kampanyası başlattı. 

Türkçü Turancılar Derneği Manisa İl Temsilciliği üyeleri ilk standı Manolya Meydanı'nda açarak kampanyayı başlattıklarını, kentin diğer yerlerinde de bu amaçla stant açacaklarını söyledi. Hedeflerinin bir ay içinde 10 bin imza toplamak olduğunu belirten Türkçü Turancılar Derneği Manisa İl Temsilcisi Cihan Özcan, "Adi ve terör suçlarını işleyenlerin müebbet hapis cezasına çarptırılıp Türk milletinin vergileriyle beslenmesine karşıyız" dedi. Bu suçluların bir süre cezalarını çekip yeniden topluma karıştıklarını kaydeden Cihan Özcan, şunları söyledi:

"Terörden yada adi suçlardan herhangi birini işlemiş ismini koymakta güçlük çektiğimiz varlıkların ne bu ülkenin suyunu içmeye, ne de ekmeğini yemeye hakları vardır. 21 il temsilciliklerimizde idamın geri gelmesi için imza kampanyası başlatıldı. Manisa'daki hedefimiz bir ay içinde 10 bin imza toplamak. İnanıyoruz ki toplumda bizim gibi idamın geri gelmesini isteyen çok sayıda vatandaşımız var." 

Yaklaşık bir saat içinde 400 kişi kampanyaya imza verirken, toplanan imzaların TBMM Başkanlığı'na iletileceği belirtildi.
Editör: TE Bilisim