MANİSA Büyükşehir Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında, Spina-Bifida Derneği tarafından ‘İçinden Şiir Geçen Türküler’ adlı bir etkinlik düzenlendi. Şiir ve türkülerin duygu dolu anlar yaşattığı geceye Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da katıldı.

Büyükşehir Belediyesinin Ocak Ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Kültür Merkezi Lale Salonu’nda ‘İçinden Şiir Geçen Türküler’ adlı bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı İsmail Önay, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Elçin Yörükoğlu, Spina Bifida (Omurga Açıklığı Hastalığı) Manisa Temsilcisi Öznur Karaağaç ve çok sayıda davetli katıldı. Gecede Spina Bifida ile mücadele eden Didem Şendil, Cengiz Uyanık, Canberk Özten, Sena Önbaş ve Gülçin Gökova şiirleriyle izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nın müzik eğitmenleri ve solistleri Efe Çıraklar ve Seçil Didem Yükova seslendirdiği parçalarla geceye renk katarak izleyenlerin unutulmaz anlar yaşamasını sağladı.

Farkındalık Yaratan Bir Gece Oldu

Gecenin sonunda sahneye davet edilen Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı ile birlikte gecede emeği geçenlere çiçek ve plaket takdim etti. Gecenin düzenlenmesinde emei geçenleri kutlayan Ustamehmetoğlu, “Bu gece hem duygulandık, hem de farkındalığı yaratmak adına çok güzel bir gece yaşadık. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak sizlere destek vermekten büyük bir onur duyuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün sizlerin her zaman yanında” diye konuştu.

Manisalılar Norm Ender konserinde eğlendi Manisalılar Norm Ender konserinde eğlendi

Anlamlı Bir Gece Yaşadık

Engelliler Meclisi Başkanı Elçin Yörükoğlu’da, kendilerine her zaman destek veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederek, “Bu gecenin gerçekleşmesinde büyük emeği olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanımız Nursel Ustamehmetoğlu ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı’ya teşekkür ediyoruz. Sizler sayesinde bu anlamlı geceyi yaşamış olduk” diye konuştu.

Spina Bifida Derneğinden Şiir Dolu Gece (1)_1024x768 Spina Bifida Derneğinden Şiir Dolu Gece (2)_1024x768 Spina Bifida Derneğinden Şiir Dolu Gece (4)_1024x768 Spina Bifida Derneğinden Şiir Dolu Gece (5)_1024x768 Spina Bifida Derneğinden Şiir Dolu Gece (7)_1024x768 Spina Bifida Derneğinden Şiir Dolu Gece (11)_1024x768 Spina Bifida Derneğinden Şiir Dolu Gece (12)_1024x768

Editör: TE Bilisim