Şehzadeler Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında toplu sözleşme imzalandı. Belediye işçilerinin büyük kazanımlar elde ettiği sözleşmeye göre tüm zam oranları yüzde 5’e çıkartıldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “İnanıyorum ki bizlerin birlikteliği ile bir bereket oluşacak ve bu şehre çok daha güzel hizmetleri el birliğiyle sunacağız” dedi.

Şehzadeler Belediyesi, Hizmet İş Sendikası temsilcileri ile yaptığı toplu sözleşme görüşmelerini tamamladı. Bedesten Çok Amaçlı Salonda düzenlenen imza töreni öncesi davul zurna ile eşliğinde karşılanan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Hizmet İş Sendikası temsilcileri ile bir araya gelerek toplu sözleşme masasına oturdu. Törende Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcıları Ulus Kotluca, Ahmet Songüler, Süleyman Çoban, Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Zahid Kılıç, Hak İş Manisa Şube Başkanı Nadir Ürkmez, daire müdürleri ve sendikalı belediye işçileri yer aldı. Ürkmez yaptığı açılış konuşmasında Başkan Çelik ve ekibine teşekkür ederek, “Belediyemiz ile 31 Ekim 2014 tarihinde ilk oturumunu yapmış olduğumuz toplu iş sözleşme görüşmelerimizde 5 defa dolu dolu görüşme yapılmış ve mutlu sona ulaşmış bulunuyoruz. Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Bey’in yetki vermiş olduğu komisyonun başkanlığında Başkan Yardımcımız Ahmet Songüler ve daire müdürlerimizin tecrübe ve iyi yaklaşımlarından dolayı onlara çok teşekkür ediyorum” dedi. Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Zahid Kılıç ise,  toplu sözleşmede emeği geçen belediye ve sendika mensuplarına teşekkür etti.

“EL BİRLİRLİĞİYLE GÜZEL HİZMETLER SUNACAĞIZ”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, “Toplu sözleşmelerin bu noktaya gelmesinde emek sarf eden başkan yardımcımız, ilgili daire müdürlerimiz ve sendika temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Şüphesiz ki biz büyük bir aileyiz. Şehrimizi büyük bir aileye dönüştürme iddiasıyla çıktığımız bu yolda çekirdek aileyi hep birlikte oluşturuyoruz. Her birimizin farklı görevleri var ama bir birimi devre dışı bıraktığımızda başarıdan uzak hale geliriz. Güzel insanlarımıza, güzel şehrimize hizmet etmeyi amaçlıyoruz, bunu bir bütün olarak hep birlikte başaracağız. Yokluklar içerisinde bir belediye kurduk ama maharet bu yokluklar içerisinde verebilmek ve bu vermeyle de bereketi ve rahmeti arayabilmektedir. İşte biz bugün burada bunu yapıyoruz. Paylaşıyoruz, sizlere güveniyoruz, sizlerden iş ve hizmet bekliyoruz. Bunun karşılığında da alın terlerinizi size sunabilmek, ödeyebilmek istiyoruz. İnanıyorum ki bizlerin bu birlikteliği ile bir bereket oluşacak ve bu şehre çok daha güzel hizmetleri el birliğiyle sunacağız. Şartlarımızı ve imkanlarımızı zorluyoruz, sizleri daha rahat bir şekilde yaşatabilelim diye bu çabayı sarf ediyoruz” dedi. Başkan Çelik, Hak İş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet İş Sendikası’nın haktan, özgürlükten ve demokrasiden yana olduğunu belirterek desteklediklerini ifade etti.  Konuşmaların ardından toplu sözleşme masasına oturuldu ve işçilerin ciddi kazanımlar elde ettiği sözleşmeler imzalandı. İmza töreni sonrası Başkan Çelik’e plaket ve çiçek takdim edildi.

Erzincan için 'Araştırma Komisyonu' kararı Resmi Gazete'de Erzincan için 'Araştırma Komisyonu' kararı Resmi Gazete'de

İŞÇİLERDEN TEŞEKKÜR

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür eden Kemal Kutlu, “Maaşıma yüzde yüz zam yapıldı, çok mutluyum. Allah güle güle yemeği nasip etsin. Başta başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Çelik, toplu sözleşme imza töreni sonrası davul zurna eşliğinde uğurlandı.

Editör: TE Bilisim