Ünlü oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı Ünlü oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, aylık kültür-sanat etkinlikleri kapsamında ‘Olacak Şey Değil’ adlı tiyatro oyununu Manisalı sanatseverlerle buluşturdu. Oyunun Yönetmeni Can Törtop, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin en çok oyun alan belediyeler arasında olduğunu belirterek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e sanata verdiği destek ve önemden dolayı teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, aylık kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Tiyatro Dünyası Oyuncuları’nın ‘Olacak Şey Değil’ adlı tiyatro oyununu Manisalı tiyatro severlerle buluşturdu. Michael Cooney’in yazdığı Can Törtop’un yönettiği iki perdelik komedi, Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Kültür Merkezi Lale Salonu’nda perde açan oyunu Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün eşi Şeyda Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, eşi Alparslan Ustamehmetoğlu ve çok sayıda Manisalı tiyatro sever izledi.

Kahkaha dolu bir gece

İki yıl önce işinden atılan Eric Swan’ın bunu karısı Linda'ya söyleyememesi, yeni bir iş bulmak yerine eski kiracısına gönderilen işsizlik çeklerini almaya başlaması ancak eve gelen bir müfettiş ile işlerin içinden çıkılmaz bir hal almasının komik bir dille anlatıldığı iki perdelik oyun, Manisalılara kahkaha dolu bir gece yaşattı. Oyunun sonunda oyuncular ayakta alkışlandı.

Sanatçılar Büyükşehir’i alkışladı

Oyunun sonunda oyun yönetmeni Can Törtop, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin en çok oyun alan belediyeler arasında olduğunu belirterek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e sanata verdiği destek ve önemden dolayı teşekkür etti. Ardından sahneye davet edilen Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, oyuncuları performanslarından dolayı kutlayarak çiçek ve içerisinde mesir macunu ürünlerinin yer aldığı çantalardan takdim etti.

Oyunun gelirleri ZİÇEV’e

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi gereği, bu ayki tiyatro oyununun gelirleri Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’na (ZİÇEV) aktarıldı. Vakıf Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Okumuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin engelli bireylere her zaman hassasiyetle yaklaştığını belirterek, vakıflarına sağlanan destek nedeniyle teşekkür etti. Gece, oyuncuların izleyicileri selamlamasıyla son buldu.

Sanatçılardan Büyükşehir’e Övgüler (1)_1024x768 Sanatçılardan Büyükşehir’e Övgüler (3)_1024x768 Sanatçılardan Büyükşehir’e Övgüler (4)_1024x768 Sanatçılardan Büyükşehir’e Övgüler (5)_1024x768 Sanatçılardan Büyükşehir’e Övgüler (11)_1024x768 Sanatçılardan Büyükşehir’e Övgüler (20)_1024x768 Sanatçılardan Büyükşehir’e Övgüler (21)_1024x768 Sanatçılardan Büyükşehir’e Övgüler (22)_1024x768 Sanatçılardan Büyükşehir’e Övgüler (23)_1024x768 Sanatçılardan Büyükşehir’e Övgüler (25)_1024x768

Editör: TE Bilisim