Manisa’nın tamamında etkili olan kar yağışı, Sağlık Müdürlüğü’nü de harekete geçirdi. Kar ve buzdan etkilenmeyen kar paletli 112 Acil Yardım Ambulansı ile 4x4 UMKE araçları sürekli olarak hazır bulundurularak, vatandaşın sağlık hizmetine ulaşımında sorun yaşanmaması için büyük çaba sarf ediliyor.

Manisa Sağlık Müdürü Dr. Metin KAPLAN yaptığı açıklamada, İlimizde kar yağışının etkili olması ile 45 adet 112 İstasyonu, Kar Paletli Ambulans ile 2 UMKE ekibinin 24 saat süre ile hizmette olduğunu, bu sabaha karşı Yunusemre İlçesi Davutlar Mahallesi’nde 30 yaşlarında bir bayanın rahatsızlandığını ve Paletli Ambulans ile vakaya intikal ederek gerekli müdahalenin yapıldığını, ardından da Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’ne naklettiklerinin bilgisini verdi.

TGC'nin 'Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu TGC'nin 'Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu

Sağlık Müdürü Dr. Metin KAPLAN, hem 112 Acil Sağlık Hizmetleri’nin hem de Hastanelerin kış şartlarına karşı hazır bulundurulduğunu ifade ederek, vatandaşların yaşadıkları acil sağlık sorunlarında 112’yi aramaları gerektiğini söyledi.

Editör: TE Bilisim