Araştırma şirketleri tarafından en başarılı büyükşehir belediyeleri arasında gösterilen Manisa Büyükşehir Belediyesi, 170 dönüm alan üzerine inşa edilen Kent Park projesiyle de, Plant Dergisi tarafından ‘Kamusal Uygulamalar Proje ve Bakım Dalı’nda ödüle layık görüldü. Dev projenin ödüllendirilmesinden mutluluk duyduklarını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hedeflerinin il genelinde de bu tür güzel projeleri hayata geçirmek olduğunu söyledi.

İlgili bakanlık temsilcilerinin, bürokratlarının ve sektörün önde gelen kurum ve kuruluşlarından akademisyenlerin katıldığı JW Marriott Otel’de düzenlenen Plant Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Dergisi ödül töreninde, peyzaj mimarisinin en iyilerine ödülleri verildi. Peyzaj ve süs bitkiciliği dergisi Plant tarafından 4 ana başlıkta verilen ödüllerde, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesi’nde hayata geçirilen 170 dönüm alan üzerindeki Kent Park projesi de, ‘Kamusal Uygulamalar Proje ve Bakım Dalı’nda ödüle layık görüldü. Ödül törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni temsilen Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır ile Kent Estetiği Daire Başkanlığı Etüt ve Proje Müdürü Arzu Yetişen katıldı. Törende Proje Dalı Ödülü, Bakım Ödülü, Plant Dergisi Özel Ödülleri ve Onur Ödülü olmak üzere dört ayrı kategoride 32 ödül dağıtıldı. Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır Büyükşehir Belediyesi adına ödülü Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek’den aldı.

Güzel proje ödülle taçlandı

Ödül töreninin ardından Kent Park projesinin ödüle layık görülmesinden duyduğu mutluluğu ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün Manisa’ya kazandırdığı dev projelerden biri olan Kent Park projemiz, ‘Kamusal Uygulamalar Proje ve Bakım Dalı’nda ödüle layık görüldü. Bundan dolayı çok mutluyuz. İlimize kazandırdığımız bu güzel projenin ödülle taçlanmış olması gerçekten mutluluk verici” diye konuştu.

Hedef il genelinde dev projeleri hayata geçirmek

Güzelyurt Mahallesi’nde 170 dönüm alan üzerine inşa ettikleri ve ‘Rüya Proje’ olarak adlandırdıkları Kent Park Projesi’nin ödüllendirilmesinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Mesir Macunu Festivali haftasında resmi açılışını yapmayı planladığımız dev projemizin ödüllendirilmesi, bizleri mutlu etti. Şimdi hedefimiz, il genelinde de böylesi güzel projeleri hayata geçirmek. Projemizin her alanında görev yapan, emek veren herkese bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Tokat, iftar sofrasında vatandaşla buluştu Başkan Tokat, iftar sofrasında vatandaşla buluştu

670Rüya Projeye Büyük Ödül (1) 670Rüya Projeye Büyük Ödül (2) 670Rüya Projeye Büyük Ödül (4) 670Rüya Projeye Büyük Ödül (6) 670Rüya Projeye Büyük Ödül (8) 670Rüya Projeye Büyük Ödül (12)

Editör: TE Bilisim