MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesi Ozanca Mahallesi’nde içme suyu sondaj çalışması gerçekleştirdi. Çalışmanın olumlu sonuçlandığını belirten Ozanca Mahallesi Muhtarı Gürsel Tan, MASKİ’ye teşekkür etti. 

MASKİ Genel Müdürlüğü, özellikle yaz aylarında içme suyu sıkıntısı yaşanan ilçe ve mahallelerdeki sorunları çözme çalışmalarına Gölmarmara ilçesine bağlı Ozanca Mahallesi ile devam etti. MASKİ Genel Müdürlüğü, İçme Suyu Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, “Yaz aylarında yaşanan kuraklık nedeniyle içme suyu problemi yaşanan yerleşim birimlerinde içme suyu sondaj çalışmaları gerçekleştirerek, vatandaşlarımızın su ihtiyaçlarını gidermek için var gücümüzle çalışıyoruz. 220 metre derinlikte açılan sondaj kuyusundan saniyede 6 buçuk litre içme suyunu mahallemize verebilecek noktadayız. Gerekli etüt proje çalışmaları tamamlandıktan sonra Ozanca halkı, içme suyunu rahatlıkla kullanabilecek. Mahalle halkımıza hayırlı olsun” dedi. Çalışmalar sırasında Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Mücahit Tünay da hazır bulundu.

Muhtardan Büyükşehir’e Teşekkür

Yıldırım’da ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can’ Yıldırım’da ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can’

Ozanca Mahalle Muhtarı Gürsel Tan, “Uzun yıllardır yaz aylarında kuraklık yaşıyorduk. Bu sorunumuzu gidermek için MASKİ’ye başvuruda bulunduk. Sorunumuzla hemen ilgilenerek gerekli çalışmaları yaptılar. İçme suyu sıkıntımızı giderdikleri için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç’a ve MASKİ çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim