Bursa'dan TEKNOFEST'e rekor katılım Bursa'dan TEKNOFEST'e rekor katılım

Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD)  Manisa İl Başkanlığı Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Avni Gemicioğlu İlköğretim Okulu’nda maddi durumu yetersiz 30 öğrenciye kışlık  bot ve mont yardımında bulundu.

Türkiye’de 71, dünyanın farklı ülkelerinde 32 temsilciliği bulunan Türkiye’nin en büyük sivil Toplum Örgütlerinden Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD), bir süre önce İl Başkanı Öztürk Demir önderliğinde gerçekleştirdiği genel kurulun ardından çalışmalarına hızlı bir şekilde start verdi.

Yolu ahilik olan  ve  milli üretim birlikteliğini esas alan MİSİAD, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Manisa’da ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olma adına okullardan gelen taleplere de kayıtsız kalmadı. Avni Gemicioğlu İlköğretim Okulu’nda idare tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi 30 öğrenciye kışlık bot ve mont yardımında bulunuldu. Bu anlamlı organizasyona MİSİAD Manisa İl Başkanı Öztürk Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri Turhan Çelik, Serkan Savcı Özyolcu katılırken, Okul Müdürü Mücahit Gündoğan ve öğretmen Hatice Öğüt öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu.

Okullarına ve dolayısı ile öğrencilerine gösterdikleri hassasiyetten dolayı MİSİAD Yönetim Kurulu adına Başkan Öztürk Demir’e teşekkür eden Okul Müdürü Mücahit Gündoğan, “Okulumuz merkezdeki diğer okullara göre sosyal olarak dezavantajlı konumda bulunuyor. İhtiyaç sahibi öğrencilerimiz var. Soğuk kış günlerinde öğrencilerimizin kışlık bot ve mont ihtiyaçları olduğunu gördük. Okulumuz öğretmenlerinden Hatice Öğüt aracılığı ile MİSİAD yönetim kuruluna durumu ilettik. Kendileri kayıtsız kalmayarak talebimizi anında yerinde getirdiler. Öğrencilerim ve okulumuz adına MİSİAD ailesine duyarlı yardımlarından dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

MİSİAD Manisa İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk Demir ise, öğrencilerin gözündeki sevincin ve mutluluğun her şeyin üzerinde olduğunu dile getirerek, “Biz ülkemizin milli birlik ve geleneklerine bağlı bir sivil toplum kuruluşuyuz. Bizler de yokluk ve imkansızlıklar içerisinde okuyarak bu günlere geldik. Bugün burada olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Amaç burada maddiyatın da ötesinde manevi değerlerimize sahip çıkıp yaşatmaktır. Sosyal Sorumluluk projelerimiz bundan sonra da farklı alanlarda devam edecektir. Bize bu imkanı sağladığı için Avni Gemicioğlu İlköğretim Okulu yönetimine ve özellikle de Hatice öğretmenimize teşekkür ederiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim